lauantai 30. toukokuuta 2015

Nautiskelua

Kesä on vihdoin alkanut saapua ja Pöpökin iloinnut siitä, että parvekkeen ovi aukeni nyt pysyvästi. Ei tartte enää pyytää partsille vaan saa mennä ja tulla miten haluaa. Meillä on yleensä kuitenkin verho oven edessä, varsinkin aurinkoisimpaan aikaan, ettei sisälle tulisi liian kuuma (vaikkei se hirveästi hyödytä jos ikkunoissa on kaihtimet ylhäällä...), ja Pöpö tykkää makoilla verhon takana piilossa tai verhon alla.

Pari kertaa on myös leikitty parvekkeella mikä onkin uutta, sillä yleensä Pöpö on parvekkeella yksinään kun ihmisväkeä alkaa heti siellä paleltaa muuhun kuin kesäaikaan. Viime yönä parvekkeen ovi oli ekaa kertaa auki koko yön ja Pöpö ainakin alkuyöstä nukkui siellä.

IMG_20150528_211459

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva Pöpö! Me käytetään ahkerasti häkkiä, mutta öisin sen luukku on kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kyllä siistiä, jos meilläkin ois ulkoiluhäkki, mutta onneks parveke kyllä melkein ajaa saman asian :)

   Poista
 2. Parvekkeella on kiva hengailla! Meilläkin on ollut tänään aikalailla koko päivän auki ja kissat on sielä välillä käynyt nukkumassa ja kurkkimassa maailman menoa. Cocokin tykkää verhoista ja se kans piilottaa leluja verhojen taakse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpö ramppaa koko ajan parvekkeelle ja sisään nyt kun ovi on auki :D Ja verhon alla on parasta kyllä vaania, jos joku vaan heiluttaisi lelua!

   Poista
 3. Partsin 2.0-versio kuulostaa tosi hauskalta! :)) Olisipa meilläkin!

  VastaaPoista
 4. Parveke on ihan parasta, mutta ei sitten enää kun aurinko porottaa ja lämpö kohoaa lähelle neljääkymppiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :D Onneks meidän parvekkeelle paistaa vaan iltaaurinko ni ei oo ihan nii paha, vaikka välillä aika paha onkii..

   Poista
 5. Oooh, parveke auki 24/7! Meidän kisut on kateellisia. :D Meidän parvekkeelle tulee iltaisin ainakin vielä toistaiseksi sen verran kylmä, että pitää laittaa ovi kiinni muutaman tunnin aukiolon jälkeen.

  VastaaPoista