keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lomailua

IMG_20150608_101704

Ostin Pöpölle kahdeksan metrisen fleksin niin nyt on tilaa ja vapautta taapertaa! 

Viikonloppuna käytiin Pöpön kanssa ekaa kertaa mökillä, mutta harmi kyllä oli niin tuulista ettei tullut pahemmin ulkoiltua. Pöpö säikähti jo kuistilla jotakin ja juosta viipotti pusikkoon piiloon... Onneksi ei juossut mökin alle vaikka siis hihnassa olikin! Vähän aikaa käppäiltiin, kunnes Pöpö meni mustikkamättääseen makaamaan ja kieltäytyi liikkumasta. Piti kantaa poika sisälle.

Ei kuitenkaan oltu mökillä kuin yksi päivä ja täällä minun vanhempieni luona on Pöpö päässyt ulkoilemaan pihalle useammankin kerran päivässä. Vieläkään ei herra kävele omin jaloin etupihaa kauemmas, mutta eipä sitä tarvitsekaan jos ei halua. Innoissaan on jahdattu kärpäsiä ja muita ötököitä pienelläkin tontilla.

IMG_20150608_101657 IMG_20150608_101700 IMG_20150602_204704

Viime viikolla pistettiin Pöpölle punkkikarkotteet niskaan, jotta moisilta inhotuksilta vältyttäisiin. Käytettiin Exproline Vet:iä eikä ainakaan tähän mennessä ole punkkeja näkynyt. Tosin pitkässä heinikossa tai pensaikossa ei olla pahemmin oltu. Toivottavasti vältytään punkeroisilta jatkossakin.

Ulkoilun jälkeen on ihanaa rentoutua ja lähettää kesäisiä tassuterveisiä kaikille blogikamuille ja lukijoille!

IMG_20150606_134558

15 kommenttia:

 1. Me ei ollakaan nähty tuollaista punkkilääkettä, vaikka meillekin niitä laitetaan. Kestääkö tuon vaikutus pitkään ja mistä se on teille ostettu? Emäntä tuossa vieressä ihastui sun Pöpö käpälään ja on ihan lääpällään siihen.. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljä viikkoa pitäisi vaikutus kestää, Yliopiston apteekista ostettu. Sama vaikuttava aine kuin Frontlinessa, mutta vähän halvempi. Pöpön tassut on kyllä aika söpösteltävät, ne tuoksuukin hyvälle <3

   Poista
 2. Harmi kun teilläkään ei menny putkeen ulkoilu mökillä, mutta kauniilta ulkoilupaikalta näyttää vanhempiesi pihakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä seuraavalla kerralla onnistuisi paremmin, mutta onneksi tosiaan rivitalopihakin Pöpölle välttää. Tuossa etupihalla on aina aurinkoisella säällä niin ihanan lämminkin :)

   Poista
 3. Ötököiden pyydystäminen pihalla on parasta! Hyvin viihdyttävää katseltavaa myös ulkoiluttajalle, kun kissa tekee akrobaattihyppyjä öttiäisten perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpö ei ihan niin vinhasti pomppelehdi, mutta vaanii mahdollisimman lähelle ja sitten hyppää etutassuilla saaliin päälle. Kivaa kun vihdoin viihtyy pihalla!

   Poista
 4. Ihanat tassuset ♥ Me ostettiin joku luonnonpunkkikarkote mustista ja mirristä, noista apteekin tuotteista tuli Ruffelle oireita :( Ihanaa, että pöpö on päässyt ulos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpö hyöri ja pyöri eilen illalla niin pitkään jaloissa, kunnes lähdin sen kanssa ulos, että kyllä poika tykkää! Toivottavasti luonnonkarkoite toimii, mutta onneksi tehokas turkkisyyni ulkoilun jälkeen auttaa myös.

   Poista
 5. Näyttääpä ihanan kesäiseltä! Olen ihan kade, kun teillä on noin paljon ulkoilupaikkoja. Me käytiin Nupun kanssa vain parkkialueen viereisellä ruohokaistaleella, eikä vissiin käydä enää sielläkään, kun on taas tassutulehdus uusiutunut. :-/ Toivotaan, ettei tästä tule nyt taas kuukausien kierre, jotta neiti pääsisi nauttimaan vielä kesäulkoiluistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mekään kotona pahemmin päästä ulkoilemaan, mutta onneksi täällä pääsee. Toivotaan Nupun tassulle paljon paranemisia <3

   Poista
 6. Ihanan kesäisen näköistä! Meillä ei onneksi ole ikinä, ulkoilusta huolimatta, ollut yhden yhtä punkkia. Toivottavasti ei tulekaan, ne ovat inhoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tuuri ollut :) Toivottavasti punkeilta vältytään!

   Poista