sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Pöpön juhannus

IMG_20150620_190322

TO

16.00 - Pahus soikoon, taas minut työnnettiin kuljetushäkkiin vaikka yritin protestoida ovella. Tämä kai meinaa sitä, että taas mennään johonkin...

18.15 - Tämä automatka ei pääty ikinä! Äsken käännyttiin ihan kauheelle tielle, tärisee ja nousee ja laskee ihan levottomasti. Kauheeta! Huono olo! (Puolessa välissä mökkitietä Pöpö alkoi kuolaamaan tosi paljon, jouduin pysähtymään pyyhkimään kissan naaman ja ajamaan loppumatkan tosi hiljaa.)

18.30 - Vihdoinkin perillä! Mökki on jo kerran nähty, mutta nyt täällä on vähemmän ihmisiä. Taidankin käyttää koko loppuillan paikkojen tutkimiseen...

20.30 - Jee, mamma oli pakannut raakaruokaa mukaan!

22.00-00.00 - Nyt noi meni nukkumaan, vaikka minä oon vielä ihan virkeä! Juoksentelen muutaman kerran mamman yli ja pomppaan lattialta suoraan sen mahalle. Hetken päästä yritän käydä huilimaan mamman mahalle ja työnnän tassut sen naamaan, mutta sitten tuvasta kuuluukin vielä ääniä, jotka täytyy tarkistaa...

IMG_20150621_101654

PE

11.00 - Hetki sitten mamma ja sen mummo lähtivät johonkin ja jättivät minut yksin mökkiin. Kulutin aikaa vahtaamalla ikkunasta, siellä oli semmoinen pönttö mihin kuulemma linnut pesii. Kuulin sirkutusta! Jokin kuitenkin pelästytti ja menin odottamaan niiden paluuta sängyn alle.

12.00 - Nyt ne tuli takas ja toivat mukanaan monta muutakin immeistä. En ihan ollut varma mitä mieltä olla tästä yllätyksestä, mutta kuulemma minua olivat tulleet katsomaan, joten tulin sängyn alta lyhyesti ovelle tiirailemaan mitä nämä olivat miehiään ja naisiaan. Mamma kuitenkin kutsui tupaan ja antoi herkun, joten tulin ja annoin niiden pällistellä.

14.30 - Mamma nosti häkin keskelle lattiaa ja luulin, että taas mennään, mutta se kaivoikin herkkupurkin esiin! Väitti, että nyt aletaan harjoitella semmoista, että menisin ite häkkiin ja sitten saisin herkkuja. Olin eka vähän epäluuloinen, mutta sitten työnsin tassun häkkiin ja heti alkoi naksujuttu laulamaan. Lopulta menin kokonaan häkkiin ja sain herkkuja. Oli ihan kivaa, eikä ees lähetty mihinkään.

18.20 - Mamma tuli saunasta ja yritti leikkiä minun kanssa, mutta en syttynyt laserille ja huiskallekin vain yhden heilautuksen ajaksi. Maton reunan alle piilotettu hiiri oli kivempi ja sen kimppuun kävin pari kertaa.

19.45 - Sain iltaruuan aikaisemmin kuin tavallista! Jee!

20.00 - Tympeää, aikaisemman iltaruuan salaisuus selvisi. Heti kun sain syötyä, ne ottivat ja lähtivät ja jäin yksin taas. En kuulemma olisi viihtynyt niin kaukana mökistä niin suuressa ihmisjoukossa!

23.55 - Nyt ne vihdoin suvaitsivat tulla takaisin... Ja mamma haisee ihan koiralle! Haistoin seitsemän eri koiraa! Olin kuitenki niin ilonen, että se tuli takaisin, etten jaksanut pitkään ihmetellä, vaan menin aika nopeasti sen viereen nukkumaan.

IMG_20150621_101558

LA

10.30 - Mamma nukkui tosi pitkään ja aamupalani viivästyi tosi paljon. Olin kuitenkin leppoisalla päällä ja annoin sen nukkua. Kyllä se ruoka sieltä lopulta tuli!

13.00 - Tänään oli kuulemma hyvä ilma, joten mamma otti valjaat ja vei minut kuistille. Hyvä tai huono ilma niin pelotti silti ja menin tuolin taakse tarkkailemaan tilannetta. Mentiin aika nopeasti takaisin sisälle, onneksi mamma tajuaa että minulla kestää pitkään tottua uusiin ulkopaikkoihin.

15.45 - Nyt se kaivoi taas häkin esiin ja tehtiin harjoituksia. Mutta tällä kertaa se pistikin oven kiinni, kun menin sisään! No, sain herkkuja joten olin ihan iloinen, mutta vähän tuntuu, että minua nyt huijattiin. Mamma otti häkin kantoon ja tällä kertaa pääsin autoon etupenkille sen viereen. Kuulemma pystyy vahtimaan paremmin, ettei minulle taas tulisi huono olo.

16.20 - Alkumatkan mamma ajo tosi hiljaa, mutta ihan muutama sata metri ennen asfalttia oli ihan hirveet tärinät (semmoset nimismiehen kikkarat kuulemma...) niin aloin taas kuolaamaan. Onneksi en paljoa ja sitten päästiin tasaiselle tielle ja olo helpottu heti.

17.00 - Päästiin perille tuttuun paikkaan eli mamman vanhemmille. Tarkistelin paikat ja kaikki näytti olevan ennallaan. Sain ruuaksi teollista Mäymöriä, raaka kuulemma oli loppunu. Ei haitannu, söin ja menin sitten passiin ikkunalaudalle.

19.00 - Pääsin valjaissa pihalle ja menin vähän villiksi, kun joka puolelta kuului ääniä ja ötököitä lenteli ilmassa. Singahtelin joka paikkaan ja kiipesin jopa puuhun! Jossain vaiheessa mamma nappas jotain minun päälaelta, kuulemma joku punkku?

21.30 - Mamman äiti leikki minun kanssa. Se purki jotain juttua ja minä jahtasin lankaa. Paras leikki ikuna!

IMG_20150621_090958

SU

09.15 - Mamman äiti vei minut taas valjaissa pihalle. Tykkään, täällä uskallan jo tassutella rennosti etu-ja takapihalla.

10.30 - Hölmöilytti ja hyppäsin telkkarin päälle johonkin lokerikkoon. Ei olis kuulemma saanu...

14.00 - Pääsin taas vähäksi aikaa ulos, aurinko paisto ja oli tosi lämmin. Pyydystin kärpäsiä, mutten saanu kiinni, höh. Itikkakin puri tassusta.

14.45 - Sain ruokaa ja kattelin vielä hetken verkko-ovesta pihalle, kunnes mamma kutsui raksupurkin kanssa ja pyysi minut häkkiin. En mennyt heti kokonaan, mutta lopulta menin ja ovi meni taas kiinni.

15.00 - Autossa on kuuma, mutta onneksi mamma oli laittanut häkin pohjalle kostean ja viileän pyyhkeen, joten pistän silmät kiinni ja otan lunkisti.

17.30 - Kotona ollaan! Menin heti raapimaan puuta ja nyt torkun eteisessä. Semmoinen oli meikäpojan juhannus!

16 kommenttia:

 1. No sulla on ollut tosi kiva juhannus Pöpö!Jännä tuo häkkijuttu että siellä saa herkkuja. Ei meillä vaan.. Lähtisitkö uudestaan, jos pääsisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tästä lähin saa aina herkkuja häkkiin menosta, niin oon kyllä valmis lähtöön!
   - Pöpö

   Poista
 2. No oho, ihan kamalasti kaikkea ! Ei ihme että nyt väsyttää.

  VastaaPoista
 3. Huh, aikamoista täryytystä on ollut, mutta onneksi muuten tosi jännä ja kiva juhannusloma! :) Onneksi punkku ei ehtinyt asettua taloiksi ja nyt voit taas touhuilla omassa kodissa kaikkea pöpömäisen kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ehtinyt, eikä löytynyt useampia pikaisen tutkimisen jälkeen.. Oli kyllä mukava pieni loma :)

   Poista
 4. Kuulostaa siltä, että on ollu mukava juhannus!

  VastaaPoista
 5. Teilläpä on ollut vauhdikas juhannus! :)

  VastaaPoista
 6. Oooh, kuulostipa kivalta lomalta! :) Ulkoilua, leikkiä, temppuharjoitusta, seuraa, tipu-tv... Vaikka mami kävikin välillä vieraissa. :D Kiva kun sait raakaruokaakin mukaan! Meillä oli viime mökkireissulla vain yhdelle päivälle raakaa, pitää koittaa ensi kerralla ottaa enemmän varsinkin kun nyt on hieno kylmälaukkukin mihin pakata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli vain pariksi päiväksi, kun en olisi saanut enää mökiltä pois tullessa kunnolla kylmässä kuljetettua. Harmittaa kun en saanut ostettua kymmentä maukas-pötköä ja saanut sitä kylmälaukkua, mutta ei ois niin moni pötkö mahtunu pakkaseen :(

   Poista
 7. Aikamoinen jussi ollut sulla Pöpö! Onneks kuitenkin oli kivaa ja että sait oikein herkkujakin. Mekin saatiin mökillä raakaruokaa, on kuulemma helppoa kun ostaa possun sydäntä kaupasta valmiina noms, herkkua oli.
  -Rufus ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possun sydäntä oli täälläkin mukana ja kanaa! -Pöpö

   Poista