keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Ihan pihalla

IMG_20150506_201615

Pitkästä aikaa Pöpö pääsi haistelemaan ruohon ja asfaltin tuulia, kun kerrankin joku kehtasi sen karulle sisäpihalle kiikuttaa. Viiden minuutin aikana ehdittiin todeta lentävien lehtien kiinnostavuus ja viereisellä kerrostalotyömaalla rapisevien muovien pelottavuus. Yksi autokin lähti pihasta, mutta tällä kertaa se ei ollut niin hurjaa että olisi pitänyt mennä karkuun.

Pöpö paljasti myös sisäisen city-kissuutensa, sillä vaikka mamma kiikutti ruoholle niin eihän kovat pojat millään mättäillä aikaa vietä! Ei ollut edes vihreää! Heti kuvan ottamisen jälkeen poika otti suunnaksi tukevan maan eli asfaltin.

13 kommenttia:

 1. Jospa se mätäs sitte ois houkuttelevampi kun on vähän enemmän vihreetä... :)

  VastaaPoista
 2. Lentävät puunlehdet; ne ovat olleet nyt muutaman päivän ulkoilun paras asia!!!! Jeeee!! - Max

  VastaaPoista
 3. Ihana citykatti! <3 Tai sitten huomaavainen Pöpö ei raaski tassutella ruoholla ennen kuin taimet ovat kasvaneet isoiksi eivätkä lättäänny yhtä pahasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti, ehkä kyseessä olikin ekoteko! Tosin Pöpö ei ole ainakaan sisällä kasveille kovin hellä aina ollut..

   Poista
 4. Toinen on niin söpönä siinä kuvassa ettei tottakaan ♥ Meiltä lähtee peukut citykissalle, ainakin luontoa vierksuvalta ihmiseltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivotaan että kesällä mökillä suostuisi sitten täppäilemään nurmikollakin :D

   Poista
 5. Pöpöstähän kuoriutuu varsin urhea ulkoilija! Päästäispä mekin ulos, mutta en millään haluaisi mennä Ruffen kanssa kaksin, mies kun on aina illat töissä :( HMH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvä tulee, mielellään se onneksi aina sinne on lähdössäkin :) Voi harmi, toivottavasti pääsisitte ulkoilemaan nyt kun ilmatkin hiljalleen parantuvat.

   Poista
 6. Ihanat kevättuoksut ♥ Täällä on ollut nyt kovasti sateita ja jo ihan parvekkeellakin on niiiiin ihanat tuoksut. :D Periaatteessa Haikun kanssa voisi jo ulkoillakin kun on niin sulaa, mutta saattaa olla vielä turhan viileää tytön makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jo ollut tosi lämpimiäkin päiviä :) Pöpö tykkää kanssa aina käydä haistelemassa päivän tuoksut siitä parvekkeen lattianrajassa olevasta pikkuputkesta, vaikkei muuten ulkona käytäisikään.

   Poista