lauantai 9. toukokuuta 2015

Temppuja

Kun eilen Kissankujeita-blogissa oli kuvattu videota Hugosta temppuilemassa, sain itsekin kipinän vihdoin kuvata joitakin Pöpön temppuja. Onhan niitä ollut jo koko kevään ajan tarkoitus kuvata.

Pöpö ei onneksi kamerasta juuri piitannut, mutta siltikään huido-tempusta ei nyt saatu kunnon materiaalia. Yhden kerran sain senkin tempun videolle, mutta Pöpö oli juuri silloin tietty poispäin kamerasta... No, joskus myöhemmin pitää yrittää uudestaan. Myöskään jalkojen päälle hyppäystä ei nyt nähdä, sillä se olisi voinut olla haasteellinen kuvata ilman avustajaa ja Pöpö on nyt jotenkin kyllästynyt siihen temppuun. Tietää kyllä mitä pitäisi tehdä, muttei viitsi.

Pidemmittä puheitta:

22 kommenttia:

 1. Upeata Pöpö upeata! Hienosti menee!!

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi oot Pöpö taitava! Meillä harjoittelu on aikamoista hösöttämistä kun Ruffe ei osaa keskittyä ollenkaan ja tekee vaan temppuja ilman käskemistä :D Eilen opetin sille tassun niin aina sen jälkeen meni maahan ja muutenkin aina herkkujen annossa menee maahan ilman käskyä koska se on ainut temppu minkä Ruffe osaa. Ärsyttää sikana kun ei tuo osaa keskittyä kunnolla koska muuten oppii niin nopeaa. Ei siinä tassunkaan opettamisessa mennyt kuin 10min.. Ruffen mielestä herkut on vaan niin superhyperhyviä :D Ois ihana kun osais keskittyä yhtä hyvin kuin Pöpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko kokeillu liikkumista vaativia temppuja? Pöpökään ei pienempänä jaksanut keskittyä kovin hyvin pieniä liikkeitä vaativiin temppuihin, mutta esim. tuo rengashyppy oli yksi meidän ekoja temppuja ja se oli tosi helppo opettaa :)

   Mie yritin joskus opettaa Pöpölle maahanmenoa, mutta ei se tajunnut yhtään mitä olisi pitänyt tehdä. Itsepäisesti vaan jökötti istumisasennossa ja kumarti pään alas kuin joku kirahvi :D Ehkä vielä joskus keksin miten saan sen onnistumaan!

   Poista
 3. Hei hyvä idea toi renkaan läpi hyppääminen! Pitääpä ostaa tuommoinen rengas.. Hienosti teilläkin osataan temppuilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi rengastemppu on kyllä kiva. Ihan pienenä, kun alotettiin tempun harjottelu, Pöpö hyppäsi irtopohjavuoan reunuksen läpi, mutta sitten kun se jäi (yllätys, yllätys) pieneksi otettiin käyttöön tuo vanha hularengas :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Alkaa aika hyvin jo nää perustemput olla hallussa, nyt pitäs keksiä vielä lisää jotain kivoja mitä osaisin opettaa :)

   Poista
 5. Ihanan taitava ja keskittynyt Pöpö! =) Ja hurmaava katse kameraan lopuksi! Meillä Juju on se suuri temppuilija, ja joka päivä treenataan ainakin viisi minuuttia erilaisia juttuja. Täytyykin tehdä aiheesta lähiaikoina postaus, johon voisi laittaa videotakin mukaan. En vain kestä kuulla omaa piipitystäni (sitä tulisi sekaan paljon!), joten täytyy yrittää opetella videon editoimista, jotta äänten sijalle saisi vaikkapa musiikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hassua, kun kuvasin useamman videopätkän niin jokaisen lopussa Pöpö onnistui katsomaan suoraan kameraan, kun menin sammuttamaan sitä! Olisi hauska nähdä Jujunkin temppuja :) Miekin haluisin osata/kyetä muokkaamaan videoita niin ehkä niitä tulisi sitten enemmän kuvattuakin, kun pystyisi poistamaan välihölmöilyt helposti. Pitäs vaan saada jostain joku tosi simppeli ja edullinen ohjelma..

   Poista
 6. Tosi taitava Pöpö! ♥ ♥ ♥Toi rengashyppy oli uusi tuttavuus, pitääpä pistää korvan taakse, Nora varmasti tykkäisi tuosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että olemme nyt saaneet muitakin inspiroitumaan rengastempusta! :)

   Poista
 7. Tota rengastemppua mä oon Penalle yrittäny opettaa, mutta se menee aina vanteen pureskelemiseksi, poitsu ei ihan tajua, että mitä pitäs tehdä. :) Tai ehkä tajuaa, mutta on vaan päättäny, että vanne on hyvä purulelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Penalla on ihan omat kuviot :D Ehkä se siitä vielä lähtee!

   Poista
 8. Hulahulavanne meille ehdottomasti, haluan testata tuollaisia temppuja Devin kanssa!!! Löytyyköhän niitä jo kaupoista? ;)

  Hienosti nuo siis menivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva ja hauska temppu :) Kyllä niitä luulis löytyvän :)

   Poista
 9. Oi miten kauniisti meni kaikki temput <3

  VastaaPoista