torstai 2. huhtikuuta 2015

Herraskissa

Untitled

Innostuinpa tuossa ajatuksesta ottaa Pöpöstä söpöjä kuvia rusetti kaulassa, mutta ongelmana oli ettei ollut rusettia. No, ompelin tuollaisen turkoosin viiden minuutin tekeleen vanhasta paidasta ja kiinnitin lahjaksi saatuun kaulapantaan.

En ollut ollenkaan vakuuttunut suostuisiko Pöpö pitämään moista hökötystä edes hetken aikaa, kun silloin aluksi valjaidenkin pukeminen oli niin vaikea toimitus. Vähän kuitenkin kun tarjosi herkkuja kaulapannan läpi niin rusetti livahti kaulaan kuin itsestään ja herkkubaari jatkui koko kuvaussession läpi, joten jäi pojullekin hyvä mieli. Itse kuvaaminen olikin sitten ihan toinen juttu, kun kissa ei meinannut sekuntiakaan pysyä paikallaan! Pari onnistunutta kuitenkin tuli ja huomenna sitten pieni kollaasi session kulusta.

6 kommenttia:

 1. Oi Pöpö kun olet komea! Tuo rusetti sopii sinulle! Minäkin olen naukunut rusettia, mutta emäntä ei ole ostanut. Osaisikohan se ommella minullekin? Onko antaa vinkkejä ompeluun? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpö kiittää :) Rusetin ompelu oli helppoa, leikkasin vain isomman ja pienemmän suorakaiteen muotoisen kangaspalan, taitoin molemmat kahtia ja ompelin reunoista kiinni, jonka jälkeen käänsin syntyneet pussit ympäri, ompelin kääntöaukot kiinni ja sitten ompelin pienemmän palan isomman ympäri rusetin keskustaksi ja pujotin kiinni kaulapantaan.

   Poista
 2. Täällähän on komea herrasmies poseeraamassa, pussaisin <3

  Lisäsin teidät meidän lukulistalle, toivottavasti tämä on ok :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vain lukemaan Pöpön kommelluksista :)

   Poista
 3. Voi että, miten höpönöpösöpö Pöpö! <3 Tulee ihan väkisin suukotusrefleksi, kun näitä kuvia katsoo. Nuppukin alkoi kerjätä rusettia. Harmi, että olen ihan tumpelo ompeluhommissa. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaa se olla aika hurmuri, kun sille päälle sattuu <3 Aika helppo tuommoinen oli tehdä, mutta onneksi voi ostaakin :) Nupulle sopisi vaaleanpunainen!

   Poista