perjantai 25. maaliskuuta 2016

Aktivointiviikko: Päivä 5&6

IMG_20160317_151713

Viidenneltä ja kuudennelta päivältä meinasi vähän unohtua kuvien ottaminen, joten nyt pitää tyytyä tekstipainotteiseen selontekoon. Aktivoitua kuitenkin muistettiin!

Viides päivä oli merkitty temppupäiväksi ja aloitettiin päivä harjoittelemalla paikalla oloa, joka on ollut tässä viime aikoina työn alla. Treenaus on jäänyt aika vähälle, joten ollaan ihan alkutekijöissä vielä. Katsotaan mihin suuntaan tämä "temppu" lähtee kulkemaan...

Iltapäivällä käytiin sitten läpi kaikki tähän mennessä opitut temput. Yksikään temppu ei ollut unohtunut. Pöpöhän osaa siis antaa tassua, yläfemman, huitoa, hypätä syliin, hypätä renkaan läpi, hypätä ylös nostettujen jalkojen päälle, mennä jalkojen ali ja pujotella jalkojen välistä.

Kuudennelle päivälle oli suunniteltu majan rakennus ja leikkimistä. Päivä oli taas vähän turhan kiireinen, joten unohdin ottaa majasta kuvan, mutta pienen sellaisen rakensin Pöpölle olkkariin. Hetki ehdittiin huiskalla sen puitteissa leikkiäkin, kunnes piti rientää muiden juttujen pariin. Täytyy kyllä myöntää, että yllättävän vähän Pöpö majasta kiinnostui, vaikka muuten täytyykin kaikki ahtaat luolat ja koloset rymytä läpi.

Illalla heittelin Pöpölle vähän raksuja samalla, kun itse söin iltapalaa ja katsoin Daredeviliä. Pöpön oman iltapalan jälkeen leikittiin vielä hetki cat dancerilla. Pöpö ei tosin enää "tanssi" sen kanssa kuten pienenä, vaan tykkää hyökkäillä rapinaputken läpi sen kimppuun, kun vaijerin päässä olevia pahvinpaloja rapisuttaa maahan.

8 kommenttia:

 1. Voi te ootte kyllä ollu aktiivisia! Pöpö taitaa olla melko tyytyväinen viikkoonsa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkailisin samaa, sillä ei ole nyt hirveästi kerjätty ylimääräistä huomiota tuhmuuksilla :D

   Poista
 2. Ihanaa puuhastelua ♥ Meillä harmi kyllä entinen kestosuosikki Cat Dancer ei ole enää kovinkaan suosiossa. Eniten siitä tykätään silloin kun se liikkuu maata vasten.

  Oiii, Pöpökö osaa pujotella?! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpölläkin jossain vaiheessa katosi pitkäksi aikaa innostus cat danceriin, mutta useiden kuukausien kaapissaolon jälkeen lelu on taas kelvannut :)

   Ja osaa joo, ainakin jotenkuten :D Vähän käsimerkkiä tarvitaan välillä avuksi, mutta aika mukavasti se sujuu kuitenkin.

   Poista
 3. Kuulostaa olleen kokonaisuudessaan mukava viikko.

  VastaaPoista
 4. Huh, kyllä oli paljon aktiviteettiä teilläkin! :) Meilläkin on cat dancer päässyt valitettavasti kulahtamaan, mutta onneksi on muitakin leluja.

  VastaaPoista
 5. Kyllä teillä on ollut kivat aktivointipäivät <3

  VastaaPoista