keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Aktivointiviikko: Päivä 3&4

IMG-20160322-WA0001

Kolmantena päivänä aktivointi jäikin kiireiden takia vähän vähemmälle. Aamupäivällä Pöpö sai pyöriteltäväkseen raksupallon ja illemmalla sitten vain vähän leikittiin huiskalla.

Alun perin kolmannelle päivälle suunniteltu yllätysaktivointi siirtyikin neljännelle päivälle. Yllätys oli olohuoneen huonekalurumba eli järjestyksen muuttaminen. Siinä kuluikin melkein koko iltapäivä. Pöpö kävi pari kertaa torkkumassa sissiunet jossakin, mutta muuten oli melkein koko ajan mukana kiipeilemässä ja ihmettelemässä.

Tarkkailu oli sen verran väsyttävää, että vesileikit myöhemmin illalla jäivät vain parin minuutin mittaisiksi.

IMG-20160322-WA0002

9 kommenttia:

 1. Tyytyväisen näköinen, kun saa touhuta vähän extraa.Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että meillä ei vesileikkijöitä löytyisi - varsinkin, kun pesin Juitsin viime lauantaina, eikä ollut herralle mikään mieluisa kokemus. Pöpö on reippaampi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Pöpökään pesusta välitä, mutta jos vatiin laitetaan vettä niin sitä pitää aina käydä kokeilemassa :D

   Poista
 3. Vesileikit, ne on mahtavuutta! Me ei olla tehty pitkään aikaan (=vuosiin) kun aikoinaan suuret vesilaskumätkyt säikäytti, vaikka piti olla kiinteä vesimaksu... Ehkä sitä joskus uskaltaa kokeilla noita leikkejä taas etenkin kun ne vesilaskut selvästi oli ihan asunnosta itsestään johtuvia. Liekkö jossain ollut vuoto kun minun vähäisellä käytölläkin vesilaskut oli jotain 30 €/kk (vuokran vesimaksu oli alkuun 15 € ja 3 vuodessa nousi 25 €'hen)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanasta tippuvalla vedellä ei meilläkään leikitä, mutta vatiin laitettu pieni vesiannos ei juuri vedenkulutusta kasvata. Meilläkin vuoti jossain vaiheessa vessanpönttö, mutta onneksi huomattiin se aika nopeasti.

   Poista
 4. Ihana Pöpis! Mä yritin innostaa meidän kissat vesileikkeihin, mutta ainakaan vielä en saanut vastakaikua. Tomun mielestä saavi oli lähinnä pelottava. :D

  VastaaPoista