lauantai 5. joulukuuta 2015

Tämän viikkoisia

2015-12-05_09-54-13

Alkuviikosta Pöpölle sattui pieni kömmähdys. Poikaa ei onneksi sattunut, vaikka jättikin arvet vieressä istuneen miehen käsivarteen. Pöpöllä on nimittäin toisinaan tapana nukkua miehen tietokonepöydän ja ikkunalaudan päällä verhoon muodostuvassa "pussissa". Yhtenä iltana mies oli koneella ja Pöpö verhon takana, kun yhtäkkiä verhot putosivat ja Pöpö niiden mukana. Säikähtäessään se tarrasi ilmeisesti lähimmästä asiasta kynsineen kiinni eli miehen kädestä. Pöpö päätyi lattialle verhojen mukana, mutta ei onneksi satuttanut itseään eikä verhojakaan kohtaan jäänyt epäluuloja, sillä seuraavana päivänä kissa nukkui jälleen samassa paikassa. Meille ei oikein selvinnyt kumpi tapahtui ensin, verhojen putoaminen vai säikähtikö Pöpö jotain ja vetäisi verhot mukanaan.

Tiistaina aloitettiin joulukalenterin avaus, eikä ollut kellekään yllätys että Cosman herkut maistuivat Pöpölle erinomaisesti. Erityisesti kakkosluukun tonnikala oli superherkullista!

Keskiviikkona pidettiin pesupäivä, joka sujuikin aivan kommelluksitta. Tai jos koko kylpyhuoneen kastumista ei oteta lukuun, Pöpö ei oikein pysy paikoillaan, joten välillä on vaikeuksia samaan aikaan hangata shampoota turkista, suihkuttaa ja katsoa, että kissa pysyy aloillaan.

Perjantaina saatiin vieraita, kun Tassulinnan Tuija tuli piipahtamaan meillä. Juotiin teet ja Pöpö esitteli hieman osaamiaan temppuja sekä uusia esteitään. Saatiin myös kivoja tuliaisia ja erityisesti pieni kilisevä pallo oli hitti, sillä usein ei löydy lelua joka kutsuisi Pöpön leikkimään sillä itsekseen. Kiitos vielä, Tuija, oli mukavaa kun kävit!

14 kommenttia:

 1. On se Pöpö niin komea! Oli ihana nähdä komistus livenä (ja ihminen myös)!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, miten ne verhot tuollalailla pettivät pikkuisen Pöpön luottamuksen!

  VastaaPoista
 3. Pöpö oot ihana vaikka tipuitkin ja satutit isiä :( Ja oot saanu ihania tuliaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vahinkohan se oli. Tuliaiset oli mainiot, leluilla on jo leikitty mutta herkut on vielä maistamatta. On niin paljon avattuja herkkuja, että pitää syödä ne ensin pois :D

   Poista
 4. Pelottavia tuollaiset putoamiset, mutta onneksi oli ihmisen käsivarsi lähellä antamassa tukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä siitä jotain turvaa oli vaikkei putoamiselta suojellutkaan :)

   Poista
 5. Oho, olipa outoa! Onneksi Pöpölle ei jäänyt huonoja mielleyhtymiä verhoihin ja toivottavasti isin kädelle ei käynyt kovin pahasti. :)

  Tuijalla on silmää leluille! Tuijalta saaduista leluista on täälläkin tykätty tosi paljon etenkin Rakun suunnalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei eikä kädellekään kovin pahasti käynyt. Toisilta löytyy sisustussilmää mutta ilmeisesti lelusilmäkin on olemassa ;)

   Poista
 6. Voi Pöpö. No vahinkoja sattuu. :) Verhojen vika se varmaan kyllä oli, eikä Pöpön.

  VastaaPoista
 7. Voin kuvitella tilanteen, kissoilla on niin miellyttävä tapa tippuessa napata kynsillä kiinni jostakin. Meidän pojat putoilee sängyltä, ja sen takia kaikki lakanat on täynnä palkeenkieliä. :D Hitsi miten kivoja tuliaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehkä myökii voidaa iloita siitä, ettei ainakaa revenny verhot :D

   Poista