maanantai 14. joulukuuta 2015

Komistus ja kissakamut

Untitled

Käytiin eilen illalla tutuilla kylässä ja Pöpökin pääsi jälleen mukaan tekemään tuttavuutta Luca-kissan kanssa. Paikalta löytyi myös toinen kissa, ruskeavalkoinen maatiaispoika Rico. Kissat tulivat nätisti toimeen, vaikka suoranaista kontaktia tai tutustumishaisteluita ei juuri tapahtunut.

Viimeksi, kun kävimme niin Luca vähän murahteli Pöpölle, mutta nyt tämä vanha herra otti kohtaamisen kaikkein rennoiten ja tuli torkkumaan meidän ihmisten viereen sohvalle, kun pelasimme lautapeliä. Rico tarkkaili tilannetta yläkerran portaista ja Pöpökin kävi useamman kerran olohuoneessa tutkailemassa, mutta muuten oli lähinnä keittiön ja eteisen puolella.

Untitled

9 kommenttia:

 1. Kissojen kanssa vierailut kissakohteihin on aina vähän jänniä. :D Ihanaa, että teidän reissu meni rennosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne on, mutta onneksi sujui mukavasti :) Onhan Pöpö jo monta kertaa tuolla käynytkin, ekan kerran muistaakseni jo 4-5kk vanhana.

   Poista
 2. Oho. Kiva että Pöpö pääsee tollain käymään kylässä. Ei meidän pojat vaan pääse. Ennen kuin Jackson tuli Paavo kyllä kulki meidän mukana kylässäkin, mutta kahden kissan kanssa se on jo liian työlästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kahden ison kissan kanssa voi olla jo isompi kynnys lähteä :D Pöpölle tekee ihan terää päästä autoilemaankin vähän pienempiä matkoja, jos se auttaisi taas tottumaan autoonkin ettei tulisi pahoinvointia (niin kuin on nyt välillä pidemmillä matkoilla tullut)..

   Poista
 3. Kiva että reissu oli onnistunut! :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti on ollut kivaa käydä kyläilemässä ja näkemässä vähän muitakin kisuja!

  VastaaPoista