sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joululomalla

Untitled

Meidän joululoma meni oikein mukavasti ja aivan liian nopeasti, vaikka useampi päivä lomaa olikin. Pöpö pääsi monta kertaa ulos valjastelemaan. Itse en ehtinyt käydä pojun kanssa kuin kerran ulkona, mutta äitini kävi monta kertaa. Lunta ei pahemmin ollut, mutta Pöpöä ei haitannut, vaikka ihmisiä vähän harmittikin.

Tänä jouluna Pöpökin sai muutaman lahjan. Parannusta viime vuoteen jolloin Pöpö sai vain uuden pesän ja senkin jo monta viikkoa ennen jouluaattoa. Paketeista paljastui kaksi uutta lelua: kimmeltävä pallo ja narullinen hiiri. Itse olin tilannut Pöpölle myös mittojen mukaan valmistetut Vänttisen valjaat! Näitä tosin sovitettiin jo ennen joulua, mutta otettiin vasta nyt käyttöön.

Untitled Untitled

Väriltään valjaat ovat tummanruskeat ja kooltaankin juuri sopivat. Vähän epäiltiin tilausta tehdessä tuon kaulalenkin pienuutta, mutta ilmeisesti Pöpöllä vain on vähän pieni pää, haha. Valjaat ovat tosi mukavat päällä, Pöpö ei tuntunut niitä melkein huomaavankaan! Tosi helpot myös pukea; Pöpö kun ei vieläkään ole oppinut olemaan paikoillaan seisten tai istuen, kun valjaita puetaan, vaan heittäytyy aina kyljelleen tai selälleen... Me suosittelemme lämpimästi Vänttisiä!

Untitled Untitled Untitled

Uudet lelutkin olivat kivoja ja tuota palloa saikin olla melkein joka ilta Pöpölle viskomassa. Myös paijauksista ja harjauksesta Pöpö sai nauttia. Alla vielä kevennykseksi hauska kuva, jossa Pöpön päätä harjataan. Jostain syystä poju tykkää tosi paljon, kun karstalla vedetään tuosta keskeltä päälakea.

Untitled

23 kommenttia:

 1. Vänttiset on huiput! Pöpö on niin onnellisen näköinen tuossa viimeisessä kuvassa :) - emäntä

  VastaaPoista
 2. Vänttiset on kyllä ihan paras ostos. En oo vielä kissaa tavannut, joka ei tykkäis kun päälakea jollakin harjalla tms. välineellä hipelöidään. :)
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Voimakkaat silitykset on myös oikein kivoja.

   Poista
 3. Päälaen harjaus saa Sofillakin aikaan tuollaisen ilmeen. On varmaan vaan niin ihanaa :)

  VastaaPoista
 4. Voihan nautiskelija sentään ♥ Ihana kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lomalla kelpaa nautiskella, mutta onneksi Pöpön pää saa paijausta arjessakin :)

   Poista
 5. Hienot valjaat. :) Itsekkin olen noita harkinnut, mutta on jäänyt vielä harkinta asteelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä tosi kivat, eikä pahan hintaisetkaan :)

   Poista
 6. Eikä miten ihana tuo vika kuva! Vänttiset on kyllä tosi hyvät, mekin ollaan tilattu mittatilaustyönä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kätevää, että niitä saa mittatilauksella :) Eipähän tarvitse arvuutella kokoja.

   Poista
 7. Pöpö nauttii aivohieronnasta. :)

  VastaaPoista
 8. Vänttiset on ihan parhaat! Ja sivuhuomautuksena, että ompas Pöpöstä kehkeytynyt jo ihanan vanttera!

  VastaaPoista
 9. Todella hyvännäköiset valjaat! Meillä Tomppa saa edelleen valjashalvauksia valjaissa, ja jostain syystä pahempia Vänttisissä kuin noissa vanhoissa Kesomaan valjaissa. Sillä voi toisaalta olla asian kanssa jotain tekemistä, että Vänttisten kaularemmi on ehkä hiukan liian lyhyt. Kaipa tuo joskus tottuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se kaularemmin lyhyys on sen verran vaikuttava tekijä.. Eiköhän Tomukin totu, kunhan on sopivan kokoiset vermeet ja tulee vähän lämpimämpi niin ulkonakin on kivempaa olla ja enemmän kaikkea muuta jännittävää :)

   Poista
 10. Onpa Pöpöllä ollut kiva joulu ja ihanat lahjat! :) Tuo viimeinen kuva sai kyllä hymyilemään. Mahtaa tuntua iiiiiihanalta! <3

  VastaaPoista
 11. Ihanat lahjat! :) Vänttiset on tosi hienot, mie olen niistä haaveillut jo vuosia, mutta aina jäänyt ostamatta/tilaamatta. :D Haiku ei enää tykkää ulkoilusta ehkä juuri nykyisten valjaiden vuoksi, joten olisi ehkä siltäkin osin jo aika ottaa Vänttisten osto projektiksi. Ainakin jos valjasulkoilusta meinataan vielä haaveilla. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa tämä Haikun mielipide pistäisi valjasostoksiin hieman vauhtia ;) Pöpönkään vanhat valjaat eivät olleet se kaikkein sopivin malli, vaikka ihan kelvollisesti tehtävänsä hoitivatkin.

   Poista
 12. Vänttiset rocks! Mä haluaisin tilailla niitä jatkuvasti, kun värivaihtoehtoja on niin ihanan paljon mutta kun meillä ei välitetä ulkoilusta ;)

  VastaaPoista