maanantai 9. marraskuuta 2015

Oma vati

2015-11-09_06-47-04

Oma vati on paras paikka, oma vati on iloinen. Omassa vadissa viihdyt vaikka - koko päivän syksyisen...

Pöpön yksi suosikkinukkumapaikka on toistaiseksi jäänyt esittelemättä blogissa ja tähän on hyvä syy. Pojun oma vati nimittäin sijaitsee kylppärissä, eikä sinne jostain syystä ikinä muista ottaa kameraa mukaan! Tänään sain kuitenkin karvakääryleen ikuistettua rakkaassa vadissaan hupsussa asennossa. Tuhina senkun kuuluu!

Vati joskus muinoin Pöpön vasta meille saavuttua sattui unohtumaan pyykkien liotuksen tms. jälkeen kuivumaan vessan lattialle. Tämän jälkeen takaisin komeroon ei ollut enää paluuta, vaan Pöpö otti vadin omakseen ja se sai kunniapaikan kylppärin nurkasta. Vati on pysynyt kohta jo vuoden nukkumapaikkojen parhaimmistossa. Mitään pehmukkeita ei tarvita, vaan kovaan vatiin käpertyminen on parasta.

Missä teidän kissanne tykkäävät nukkua?

21 kommenttia:

 1. Taisi ihmisille tulla uuden vadin osto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meiltä löytyy toinenkin samanlainen :D

   Poista
 2. Oi mikä ihana nukkumavati! Ja nukkuja se vasta ihana onkin. :D
  Pena tykkää ehdottomasti eniten nukkua mun tyynyllä, silloin kun mun pää yrittää myös mahtua olemaan siinä. Välillä aavistuksen ahdasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Pena! Pöpö tulee viereen tullessaan melkein aina jalkopäähän, ei juuri koskaan kasvojen lähelle.

   Poista
 3. Ihana Pöpö! Tutkimattomia on kissojen tiet, joillekin kelpaa kova punainen vati kylpyhuoneen nurkassa, ja jotkut (krööhhh, meidän Lalli...) vaativat sängyn, tyynyn ja mielellään vielä peitonkin päällensä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Joskus Pöpökin on yllätetty unilta pedatusta sängystä päiväpeiton alta, mutta yleensä se menee sinne vain vaanimaan ja hillumaan silloin kun leikitään makuuhuoneessa :D

   Poista
 4. Oi miten ihana vati ♥ Ruffe tykkää nukkua palloradassaan, mutta muuten nukkumapaikat on aika normaaleja kummallakin :D

  VastaaPoista
 5. Ihana kerä. :) Luulisi olevat epämukavan ahdasta, mutta kissat taitaa olla sitä mieltä, että mitä ahtaampi sen parempi. :D Meillä nukutaan millon missäkin, mutta suosituin paikka taitaa olla kiipeilypuun yläpeti.

  VastaaPoista
 6. Söpö kerä ja hieno nukkumapaikka! Meilläkin nykysellään nukkumapaikat vaihtelee. Kylppärissä on kyllä mukava nyppylämatto (ja lämmin lattia?), jolla voi joskus pikkutirsat ottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Pöpökin usein paikkaa vaihtelee, mutta selvästi vati on pysynyt jatkuvasti suosiossa. Ehkä koska se on talvisin lämpimän patterin vieressä ja kesäisin taas kylppärissä on viileämpää..

   Poista
 7. Selvästi Pöpön vati kun on just oikean värinenkin! :) Meillä Haiku suosii kovia nukkumapaikkoja: pahvilaatikko ja pöytä. Yön nukkuu yleensä sohvalla. Raku ja Nora taasen suosivat kiipeilypuun petejä ja Nora tykkää myös nukkua sylissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen kissa ja punainen vati :D Mieltymyksiä on erilaisia, Pöpökin tuntuu eniten suosivan kovia alustoja.

   Poista
 8. Aww! Pöpö ja Pöpön punainen vati. <3 Kissat osaa valita yllättäviä lemppariasioita. Ehkä Pöpö tykkää, kun ei tarvii miettiä kulmia ja nurkkia. Pyöreä reuna mukailee kissakäärylettä varmasti mukavasti. Oiva nukkuu edelleen mieluiten päiväunet nojatuolissa ja yöunet mun vieressä. On ottanut uudeksi jutuksi kömpiä jalkopäästä kyljen viereen nukkumaan keskellä yötä. Siitä se sit löytyy jos ehdin herätä aamulla ennen Oivaa. Tuitui. Niin ja eilen se mötkähti nukkumaan päikkyjä kahden sohvatyynyn taakse, mahdollisimman ahtaaseen mutta pehmoiseen koloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla, Pöpö meneekin vatiin aina niin, että astuu kaikkine jalkoinen sen sisään ja sitten vain lösähtää vadin reunaa vasten ja valuu mukavasti siihen oikeaan asentoon :D Suloinen Oiva <3

   Poista
 9. Ihana vati täynnä Pöpöä! ♥ Kuulin tuhinan jo korvissani. Mä istun tällä hetkellä sängyllä ja Juju nukkuu mun jalan päällä - ja Nuppu Jujua vasten niin, että peput on ihan pumps pumps. :-) Yleensä paras nukkumapaikka on siellä, missä ihmiset milloinkin sattuvat olemaan.♥ (Olen testannut tätä siirtyilemällä huoneesta toiseen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat seuralliset nukkujat <3 Se on kyllä parasta kun saa kylkeen tai syliin tuhisevan unikaverin.

   Poista
 10. Voi Pöpö, ihana nukkumapaikka! Meillä nukutaan pääasiassa sängyn jalkopäässä tai kiipeilypuussa, mutta Kiiran ehdottomia lempipaikkoja on pyykkikori ja säilytyskorit, niissä on pienen neidin hyvä torkahtaa. :)

  VastaaPoista