sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ei lunta

Untitled

Oltiin nyt viikonloppuna reissussa ja luultiin pääsevämme tarpomaan pehmoiseen ensilumeen, mutta pettymys odotti perillä. Tosin olisihan sitä joku järkevämpi osannut odottaa, että 200 kilometriä etelämpänä saattaa olla vielä lumetonta. Märästä kelistä Pöpö ei järin pitänyt ja käväistiin ulkona vain muutaman minuutin nuuskutteluilla pari kertaa.

Jännitystäkin Pöpö sai elämään, kun takapihan terassille ilmestyi vapaana kulkeva kissa. Pöpö singahti välittömästi ikkunaan tarkkailemaan, mutta toinen kissa ei nähnyt Pöpöä. Kissa ei viipynyt kauan vaan hävisi sitten aidan ali naapurin puolelle. Pöpö jäi mangustiasennossa tuijottamaan perään ja odotteli vielä jälkikäteenkin ikkunalla pitkään palaisiko toinen kissa. Siitä ei oikein ole selkoa mitä Pöpö oli kissasta mieltä, sillä syvää kiinnostusta lukuunottamatta minkäänlaista maukaisua, kurinaa tai murinaa ei suusta kuulunut.

Toteutettiin myös pieni projekti, siitä varmaan vähän lisää myöhemmin...

IMG_20151121_103542_1 IMG_20151122_095820

12 kommenttia:

 1. Aika vähällä lumella ollaan tähän asti päästy tätä talvea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kotona jo lunta ihan reippaasti, että eiköhän se kohta muuallekin leviä :)

   Poista
 2. Huu, mitenhän olisi käynyt, jos toinen kisu olisi nähnyt Pöpön? :D Jännää! Pääsikö Pöpö nuuskimaan jälkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, se jää arvoitukseksi. Olisi ollut kyllä mielenkiintoista nähdä mitä toisistaan tuumaavat :D Ei keretty mennä haistelemaan silloin eikä myöhemmin harmi kyllä enää muistettu piipahtaa takapihalla..

   Poista
 3. Pöpö tuu ulkoilee mun kanssa, täällä ois myös sitä luntakin!! -Rufus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tullakin! Oon vaan vissiin tullu vähän vilukissaksi, kun monta kertaa parvekkeellekin mennessä tuntuu liian kylmältä.. - Pöpö

   Poista
 4. Mikähän se projekti on, nyt jäi aikamoiseen cliffhangeriin. :) Mangustiasento kuulostaa kyllä suurelta kiinnostuksen ilmaukselta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vielä selviää kunhan saan vähän kuvailtua ;D Mangustiasento oli kyllä tosi söpö, harmi ettei kerennyt hakemaan kameraa siinä tilanteessa!

   Poista
 5. Meillä lumi oli ja suli. Tänään on satanut vettä. Vaihteeksi. :D Tosin ei sitä lunta ehtinyt paljoa kertyä. Sen verran, että vähän näytti valkoiselta.

  Mua jäi kans kiinnostamaan teidän projekti. Lisätietoja odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Projektista tulikin juuri uusi postaus ;)

   Täälläkin on tänään tihuuttanut vettä, mutta lumet ovat vielä maassa. Tänne meille kotiin sitä oli satanut jo sen verran reilusti.

   Poista