sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Vieraita ja vaaleanpunaista

Meillä kävi viikonloppuna yövieraita pitkästä aikaa ja olkkariin pedatuissa vuoteissa oli Pöpöllekin taas ihmeteltävää. Pöpö on yleensä hyvin vieraskorea, kun meille tulee joku käymään. Vähän pidetään etäisyyttä ja jonkin ajan päästä käydään vähän ehkä nuuskaisemassa. Paitsi tietysti, jos vieraat tarjoavat herkkuja, jolloin kaikki estot katoavat samantien!

Nyt oli kuitenkin tuttuja vieraita, joten tänään Pöpö riehui aamupäivällä jo siihen normaaliin malliin mitä saamme aina keskenämme täällä kotona todistaa. Yölläkin piti vähän pitää vieraita hereillä kiipeämällä kiipeilypuuhun ja riehumalla pahvilaatikossa. Päivällä sitten valloitettiin tyhjät lakanat!

Untitled
Untitled


Loppuun vielä muutama leikkikuva. Pöpö innostuu aika vähän leikkimään itsekseen, tosin viime aikoina tämä on hieman lisääntynyt. Maton alle Pöysti on aina tykännyt hyökkäillä, joten meillä on aina lelu tai pari maton reunan alla piilossa ja nyt ollaan nostettu leluja aina uuteen kiipeilypuuhun pudoteltavaksi.

Alkuviikosta Pöpö kuitenkin innostui taas leikkimään pitkästä aikaa yhdellä ensimmäisistä leluistaan eli kangashiirellä. Hyvän aikaa jaksoi hyppiä kimppuun ja retuuttaa tassuilla. On harvinaista herkkua, että Pöpö jaksaa pitkään leikkiä yksin samalla lelulla.

 Untitled

4 kommenttia:

 1. Meillekkin on tulossa ensviikolla yövieras, mitähän pojat mahtaa tuumata, antavatko nukkua vai syövätkö varpaat ;D Lakanoista ainakin tykkäävät, en vain tiedä pitäisikö pyytää tänne ilmapatja vaiko tehdä sänky tähän sohvalle HMM. Pöpö näyttää niin söpölle lakanoissa ja tuo vikan kuvan lelu on tuttu meidänkin huushollissa. Ruffe rakasti kyseistä lelua niin paljon että pyrstökatosi alta aikayksikön, kuten näköjään myös teillä :D Cocokin hyökkäilee aina maton alle, voisi alkaa piilottaa sinne lelula!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei uskaltaisi ilmapatjaa hommata, niin rajusti leikki Pöpö ohuen retkipatjankin päällä, että olisi varmaan nopeasti ilmaton patja :D Sohvalle on onneksi helpointa pedata sänky (meillä oli siis kaksi vierasta, joten tarvittiin sekä sohvaa että retkipatjaa). Joo, pyrstö ei pysynyt pitkään messissä, mutta muuten onneksi tosi kestävä hiirulainen. Ja kannattaa kokeilla, maton alta on ilmeisesti tosi hupaa niitä tassulla kalastella!

   Poista
 2. Pöysti! :-D Toinen näyttää kyllä niin söpöltä uninallelta hempeissä lakanoissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän semmonen nallukka <3 Jälleen uusi lempinimi putkahti jostain :D

   Poista