lauantai 13. joulukuuta 2014

Koti

Pöpö on tuonut tullessaan uusia kodin sisustuselementtejä ja tässäpä muutamia kuvia millaisia meiltä löytyy.

IMG_20141213_111011
IMG_20141205_133547

Keittiön nurkassa on ruokailupiste: kaksiosainen metallikuppi ja erillinen vesikuppi. Ihmisten ruokapöydältä on kiva tähyillä pihalle, vaikka siellä ei juuri näykään muuta kuin pysäköityjä autoja, työmiehiä vastakkaisella kerrostalotyömaalla ja Pöpön iloksi välillä myös lenteleviä variksia.


IMG_20141213_110929
IMG_20141213_123156
IMG_20141213_110954

Olohuoneessa paljastuu oikea lekottelupaikkojen kerho. Kiipeilypuun juurella on pahvinen kaksiovinen leikkilaatikko ja sen yläpuolella pehmoinen luola. Tuo luola oli aluksi makuuhuoneessa. Ostettiin se Pöpölle varhaiseksi joululahjaksi, jotta toisella olisi makuuhuoneessa jokin oma paikka, mutta jostain syystä se ei kelvannut ennen kuin siirsimme luolan olohuoneeseen. Sijainti on tärkein, niin kuin kiinteistövälittäjä sanoisi. Omassa kuljetushäkissään Pöpö nukkuu aina päiväunia, se on selvästi alusta asti ollut the nukkumapaikka. Usein torkkuu myös sohvalla minun vieressäni tai miehen tietokonepöydällä.

Kiipeilypuun rakensimme itse ja sielläkin Pöpö viihtyy katselemassa ikkunasta, mutta tasot käyvät myös kulkureitistä ikkunalaudan kautta meikkipöydälleni tai toiseen suuntaan sohvan kautta miehen tietokonepöydälle ja sieltä toiselle ikkunalaudalle. Puun ylimmälle tasolle poika ei vielä ylety hyppäämään ja olemmekin miettineet sen tason päällystämistä, jotta siitä saisi paremman otteen kunhan Pöpö vielä vähän kasvaa.

Nurkasta kirjahyllyn vierestä löytyy isohko kulmahiekkalaatikko. Tuolta nurkasta hiekka leviää vähän vähemmän ympäri kämppää kuin sen entiseltä sijaintipaikalta, joka oli lähempänä olkkarin oviaukkoa ja kulkureittiä. Kyllä sitä silti saa pari kertaa päivässä lakaista, mutta semmoista se on.

Vähän kieltämättä kutkuttelisi toinen ehkä paksurunkoisempi kiipeilypuu, mutta se saa vielä odottaa.

4 kommenttia:

 1. Onpas Pöpöllä paljon söpöjä oleskelupaikkoja ja saa olla keittiönpöydälläkin! Meillä se on kiellettyä, mutta onneksi myös tv-tasolta näkee ikkunasta ulos :---) Ruffe vastustelee ei pöydälle sääntöä useasti, mutta yritetään pysyä lujana :D Meillä on kissojenveski vessassa ja kyllä sitä hiekkaa siltikin tulee aina tänne muualle asuntoon, kissanhiekka on kyllä ärsyttävää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Pöpöllä on aikalailla kissanpäivät kun melkein kaikki kielletyt paikat on joko estetty tai suljettujen ovien takana :D Meillä oli joskus hoitokissan vessa vessassa ja sitä hiekkaa jäi niin paljon laattojen väleihin, että katsottiin parhaaksi nyt pitää olohuoneessa, kun sieltä on lattiat helpompi lakaista.

   Poista
 2. Söpö on kyllä niin kaunis! Kissanhiekkiksen eteen kannattaa hankkia siihen tarkoitukseen tehty matto. Se nappaa edes osan hiekasta, joka todellakin kulkeutuu joka paikkaan :)

  VastaaPoista