torstai 25. joulukuuta 2014

Joulun tunnelmia

IMG_20141225_130058
IMG_20141225_125910
"Nyt saa pallo köniin!"
Tultiin miehen ja Pöpön kanssa vanhoille kotikonnuille jouluksi ja vietettiin jouluaattoa miehen vanhempien luona. Parin tunnin automatka meni Pöpöltä ihan rutiinilla kopassa torkuskellen ja perillä odottivat uudet jouluiset tuoksut. Pöpö vielä vähän arastelee perheen koiraa Ronttia, joten poju vietti aattoillan miehen veljen huoneessa omassa turvapaikassaan leikkien, torkkuen ja ruokaa napostellen.

Tänään käytiin porukalla minun vanhemmillani ja siellä Pöpö on selvästi aktiivisempi ja rohkeampi. Vähän käytiin pureskelemassa olkipukin sarvia ja tassuttamassa kuusen koristeita, mikä oli tietysti melkein yhtä kivaa kuin akvaariokalojen pomottaminen olisi ollut, jos sinne altaaseen olisi niiden sekaan vain päässyt!

Pöpö-polo jäi tänä vuonna nyt ilman lahjapakettia, kun oli meiltä saanut lahjansa jo etukäteen, mutta onneksi sai tänään jouluateriaksi pari herkullista possupalaa tätä lahjatappion kirvelyä lievittämään. Ja ensi vuonna lahjotaan sitten kaksinverroin!

2 kommenttia:

 1. Yök oliko sieläkin koira, tiiän kyllä miltä tuntuu nyhjöttää koko joulu jossain huoneessa yksin TYLSÄÄ!!!
  -Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisivat voineet pistää mieluummin sen koiran johonkin muualle! Tuli vielä mokoma tänään haistelemaan, vaikka selvästi näki minun olevan piilossa sohvan alla! Tyydyin tarkkailemaan tilannetta sopivalta etäisyydeltä.
   - Pöpö

   Poista