keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Lisää Pöpön lomasta

Sain haltuuni lisää kuvamateriaalia reissumme ajalta täältä Suomen päästä. Päästään katsomaan hieman tarkemmin mitä Pöpön "loma" oikein piti sisällään.

IMG-20160726-WA0002

Pöpö pääsi muun muassa puntarille. Oli oikein vielä pysynyt istumassa vaa'an päällä tarpeeksi pitkään. Kuvassa viisari ei näy, mutta lukema oli jotain 5,5 ja 6 kilon väliltä eli paino lienee pysynyt aika samana. Harmi, ettei vanhemmillani ole muuta digitaalista vaakaa kuin keittiövaaka, joka taitaa mitata vain viiteen kiloon asti.

IMG-20160726-WA0001

Myös pikaiselle mökkipyrähdykselle oli poika otettu mukaan. Isäpuolenikin pääsi tekemään sen havainnon, että grillaus on mahdotonta, jos pitelee samaan aikaan Pöpön fleksistä kiinni. Mökin pihassa Pöpö on koko ajan liikkeessä, vaeltaa ja tekee niin hirmuisia yllätysspurtteja, ettei edes kahdeksan metrin naru meinaa riittää. Ihan turha toivoa, että se asettuisi makoilemaan maahan tai pöydälle. En ole tainnut kertaakaan nähdä, että Pöpö olisi jäänyt mökin pihassa johonkin paikoilleen makoilemaan.

IMG-20160726-WA0005

Tästä kuvasta näkyykin, että joku ihan pikkiriikkinen ikävä saattoi Pöpöllä olla, sillä Pöpö nukkuu tuossa kohdassa verhon luona nurkassa aina silloin, kun me menemme illalla nukkumaan. Tuo Pöpön nurkka sijaitsee minun vanhassa huoneessani vieraspatjojen jalkopäässä.

IMG-20160726-WA0000

Eräänä päivänä tai iltana takapihalle ilmaantui myös pupu. Sellaiset saavat Pöpön aina ihan täpinöihinsä ja näköjään piti tätäkin yksilöä tiukasti ikkunasta tuijotella.

Jännä loma, eikö?

16 kommenttia:

 1. Kyllä tota voi kutsua jo kissojen 5 tähden lomaksi :)

  VastaaPoista
 2. Mummulassa on nähtävästi ollut mukavas, tai ainahan siellä on :)

  VastaaPoista
 3. Oi mikä ateria siellä pihalla on pomppinut! Kurjaa, kun ihmiset ei päästä meitä ottamaan aterioita kiinni, vai mitä Pöpö?
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo! Ainaki olisin kovasti vaaninut, mutta hyökkäämisestä en tiedä. - Pöpö

   Poista
 4. Ihanasti oli Pöpön loma taltioitu, ja kivaa on selvästi ollut! <3 Pyysin Jujun katsomaan, miten Reippaat Katit ulkoilevat ja luin vielä ääneen kohdan kahdeksan metrin flexistä. :-) Mahtava tuo viimeinen kuva! Pöpöä voisi luulla vaikka suomenpystykorvaksi tai leijonaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti juttu antoi Jujullekin rohkeutta :) Ja niin melkein voisi!

   Poista
 5. Pupu on siellä! Onneksi oli tuttu mummola ja löytyi myös turvallinen köllimispaikka, jossa miettiä ikiomaa isäntäväkeä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puput on kivoja vaanittavia. Oma mummola on paras juttu!

   Poista
 6. Ihan mahtava loma Pöpöllä! :) Voin vaan kuvitella, millaista on ollut yrittää grillata aktiivisen kissan ollessa samanaikaisesti narun päässä. :D

  VastaaPoista
 7. Huu miten kiva loma! Pysyisit pöpö nätisti pihalla niin ei loppuis naru kesken!

  VastaaPoista