tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kissakahvila Helsinki

Sunnuntaina pääsin ensimmäistä kertaa mukaan bloggaajien kissakahvilatapaamiseen. Paikalle olikin päässyt tosi paljon porukkaa, mutta hyvin mahduttiin kaikki istumaan. Aika kului ihan hurauksessa siinä jutellessa pöytätovereiden kanssa. Melkein hämmennyin, kun huomasin kellon olevan jo puoli kaksi! Muutaman kuvan sain napattua kissoistakin, vaikka ehkä kahvilan karvaisia tähtiä olisi voinut ehtiä ihastelemaan enemmänkin.

IMG_20160703_124621 IMG_20160703_123518 IMG_20160703_123524

Kahvilan jälkeen porukka jakaantui ja päädyin itse lähtemään Korkeasaareen katselemaan isoja kissoja ja muita eläimiä. Harmiksi sade pääsi yllättämään meidät perillä ja olin tietysti ainut, joka oli unohtanut varustautua sateenvarjolla. Onneksi myymälästä sai kertakäyttösadetakkeja, joten tämäkin vierailu onnistui lopulta oikein mukavasti.

IMG_20160703_161841 IMG_20160703_163309

Sponsorikassin tuliaisista ei ole kuvaa, mutta Pöpö otti mm. leluhiiren ilolla vastaan ja allekirjoittaneelle oli heti kotimatkalla suuri ilo lämpimästä viltistä. Yöbussissa oli niin viileää, että oli pakko avata viltti kääreestään ja torkkua sen alla koko kotimatka.

19 kommenttia:

 1. Teitähän on ollut kahvittelmassa suorastaan liuta päivitysten perustella. :) Mäkin haluun vielä joskus! Korkeasaaren isot kissat on komeita, tosin sen ainokaisen kerran, kun niitä näin, ajoitus oli surkea. Suurin osa kateista veteli iloisesti ruokapäikkäreitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nytkin kissat nukkua tuhuuttivat. Ainoastaan yksi leopardi(?) kävi käppäilemässä pienen kierroksen näkösällä.

   Poista
 2. Kivat kuvat! Meillä oli kiva päivä; ihana kun olit mukana molemmissa kohteissa! Ja hienoa että viltti pääsi heti käyttöön!! - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kivaa, kiitokset vain järjestäjälle!

   Poista
 3. Oli tosi mukava kahvilavierailu, mutta aika oli jälleen ihan liian lyhyt. Kivoja kuvia oot kissoista ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi jaksanut jutustella ja kahvitella pidempäänkin :)

   Poista
 4. Oli tosi kiva nähdä sua, ja olisi tehnyt mieli jakaantua kahdeksi niin, että toinen puoli olisi jatkanut Korkeasaareen. :) Kätevää, että kahvilatuliaisista oli hyötyä jo kotimatkalla. Toivottavasti nähdään uudemmankin kerran. Ilmoittele, jos täälläpäin reissailet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nähdään ja ilmoittelen kyllä, olisihan se kiva vaikka päästä Nuppu ja Juitsikin livenä näkemään! Olitko muuten sie, joka sanoi, että on tulossa jossain vaiheessa Joensuun suuntaan?

   Poista
  2. Ei ole mulla reissuja sinne suuntaan, mutta jos sellainen putkahtaa joskus eteen, niin ilmoittelen takuulla. :) Olisi ihana päästä Pöpöä rapsuttamaan. <3

   Poista
 5. Kiitos kivasta seurasta Korkeasaaren puolella! Selvisi muuten Iltiksestä, miksi tihkusateen lisäksi manuleita ei näkynyt. Rva hoiteli tuolloin 6 vko:n ikäisiä pikkumanuleitaan.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi (+ muille)! Ahaa, voi vitsi, ne pienet ois varmaan ollu hirmu söpöjä!

   Poista
 6. Voi että säkin olit kisukahvilassa, höh harmi etten päässyt mukaan :(

  VastaaPoista
 7. Oo, nyt tekisi mieli mennä kissakahvilaan ja Korkeasaareen. :)

  VastaaPoista
 8. Olisi tosiaan pitänyt olla ainakin tupla-aika, että olisi ehtinyt jutustella kaikkien kanssa. Hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 9. Niin siinä tuppaa käymään, että hyvässä seurassa aika kuluu ihan liian nopeaa. :D Etenkin kun on vieläpä kisuja ihasteltavana. :v Kissakahvilassa olisi superia päästä käymään joskus ja myös nähdä muita bloggaajia! :)

  VastaaPoista
 10. Olen kanssa kerran ollut kissablogistimiitissä, ja muistan saman tunteen. Aika hurahti ja mitään ei ehtinyt. Eikä älynnyt :) :)

  VastaaPoista