keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Pöpön juhannus

Vähän myöhässä nyt näitä juhannuskuvia ja -kuulumisia. Me ihmiset matkasimme juhannukseksi mökille, mutta Pöpö jäi hoitoon vanhempieni luokse. Sai poika vahdata sydämensä kyllyydestä etupihan tinttejä ja kirmailla takapihalla.

IMG-20160626-WA0000 IMG-20160626-WA0003

Minulle kävi pieni moka, kun lähettiin kotoa torstaina. Oltiin ajettu alle puoli tuntia, kun yhtäkkiä muistin, että Pöpön ruuat olivat unohtuneet pakkaseen. Omat ruuat olivat mukana, mutta kissan eväät eivät. Vähän harmitti moinen kämmi, vaikka mitään suurta vahinkoa ei käynytkään. Poikettiin perille päästyämme kaupassa ostamassa kanasuikaleita ja jauhelihaa, mutta vitamiinit jäivät nyt viikonlopulta saamatta.

Pöpö onnistui myös vahingossa hajottamaan vessastaan katon. Poju oli yrittänyt hypätä vessan päältä hyllylle, mutta loikka oli epäonnistunut ja Pöpö pudonnut takaisin vessan päälle. Kissaan ei onneksi sattunut, mutta veskin katosta murtui muovi.

Onneksi muuten miniloma sujui oikein mallikkaasti!

2016-06-29_01-34-55 IMG-20160626-WA0001 IMG-20160626-WA0002

 Miten menivät muiden juhannukset?

13 kommenttia:

 1. Ihania ulkoilukuvia!
  Ai toi vessa on noin heppoista muovia! Pitääkin tarkastaa tuo meidän samanlainen vaurioiden varalta.
  Meidän juhannus oli rauhallinen ja lämmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ollut kovin kestävä. Mutta ei Pöpökään ole kevyin keijukainen. Lämmin juhannus tuli kyllä tarpeeseen!

   Poista
 2. Pöpöllä on ollut oikein hienot tilukset juhannuksenviettoon :)

  VastaaPoista
 3. Ulkoilupainotteinen ja pääosin aurinkoinen juhannnus oli meilläkin. Oiva nautti suuresti, kun sai olla paljon äidin talon takapihalla narussa ulkoilemassa.

  VastaaPoista
 4. Meillä ei ollut lainkaan noin tapahtumarikas juhannus! Ihan vain möllötettiin ja iloittiin Nupun parantuneesta tassusta. :) Onneksi Pöpöön ei sattunut veskihaaverissa. Ihania nuo ulkoilukuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parantunut tassukin on erittäin oiva juhannusilon aihe! Niin, onneksi veski murtui ennen kissaa.

   Poista
 5. Teillä on selvästi iso ja raavas kolli kotona, kun katotkin sortuvat!
  Meillä vietettiin juhannus kotona leppoisasti köllötellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnettäköön, ettei Pöpö ole aivan keijukainen.

   Poista
 6. Meidän juhanuksena Ruffe biletti meidän ihmisten kanssa ulkona ja Coco oli paniikissa piirongin alla.. Cocokin on onnistunut rikkomaan meiltä yhden vessan.. Voi noita kissoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Cocoa, toivottavasti ei sentään tarvinnut koko mökkireissun ajan värjötellä piilossa. Taitaa olla liian heikkoa tekoa nuo veskit!

   Poista
 7. Ulkoilujuhannus ♥ Harmi kun ruuat unohtui, mutta onneksi saitte uusia makoisia! Viikonlopun aikana ei ehdi tulemaan puutoksia, meillä Nora joutuu nyt olemaan viikon verran ilman A-vitskua kun kuivaruoka pääsi loppumaan kesken eläinkaupan kämmin takia ja saadaan lisää vasta ensi viikolla. Samalla tyttö joutuu nyt olemaan viikon täysraa'alla, miinuksena hitunen määrä märkäruokaa. :D

  VastaaPoista