tiistai 2. elokuuta 2016

Paketti

Saatiin eilen iso satsi hiekkaa ja märkäruokaa zooplussalta (raakailusta ei ole siis luovuttu, vaan märkis on vain varamuonaksi). Laatikko oli niin iso, että hyvä kun jaksoi kantaa, mutta onneksi saatiin tuotua autolla kotiin. Nykyään tuntuu sattuvan joka kerta niin, ettei kukaan ole juuri silloin kotona, kun postimies päättää tuoda paketin ja sitten sitä joutuu hakemaan painavan laatikon kotiin omin neuvoin.

Pitäisi muistaa jossakin vaiheessa kirjoittaa tarkemmin hiekanvaihto-operaatiostamme nyt kun se on suoritettu. Kuvasta saattaa löytyä jokin vihje siitä kuinka menestyksekäs operaatio oli.

IMG-20160802-WA0001

Jahas, jahas. Mihinkähän mamma meinaa saada tän kaiken hiekan mahtumaan?

IMG-20160802-WA0000

Märkäruuaksi tilasin Miamorin rinnalle kokeiluun MAC'sia, jota meillä ei ole aikaisemmin ollut. Tuoksultaan ja olemukseltaan melko samanlaista Animonda Carnyn kanssa, mutta äkkivilkaisulla tämä näytti sisältävän hieman parempia elimiä ja ruhonosia.

8 kommenttia:

 1. Meille ei oo pitkään aikaan tullu yhtään pakettia, kauheeta, kun kohta loppuu pahvilaatikot!
  -Pena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheeta! Käske äkkiä ihmisen tilata jotain.
   - Pöpö

   Poista
 2. Olisi kiva kuulla hiekasta enemmän että miten vaihto sujui ja tuleeko vähemmän vai enemmän sotkua yms yms!! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, yritän pistää vauhtia jutun kirjoittamiseen ;)

   Poista
 3. Ohoh, on tuossa ollut kantamista! 8-o

  VastaaPoista
 4. Jos kolmesta säkistä voi mitään päätellä, ihan hyvin on tainnut onnistua. :D

  VastaaPoista
 5. Minäkin haluan meille piiitkästä aikaa Zoon laatikon! :D Noralla on vielä märkäruokaa sen verran jäljellä, ettei ole kuitenkaan tarve tilailla.... Meilläkin todennäköisesti lähtee muillekin kisuille märkäruokaa seuraavaan tilaukseen kun harmillisesti on alkanut aika ajoin unohtumaan tai yksinkertaisesti ei ole jaksanut ottaa iltapalaa Haikulle ja Rakulle sulamaan. Pidemmän päälle Noran täydennysravintomärkiksetkään ei ole hyviä vararuokia etenkään Rakulle, jolla paino ei saisi tippua. Mustin ja Mirrin laadukkaiden märkisten 12 €+ kilohinta taasen tympii.

  VastaaPoista