sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Tutkimusretki

IMG_20160529_104353

Käytiin kyläilemässä isäpuoleni äidin mökillä, jossa Pöpö on kerran viime kesänä käynyt. Päästin Pöpön sisälle tutkimaan paikkoja ja taas sain huomata miten reipas Pöpö on uusissa paikoissa (lähinnä sisätiloissa tosin). Heti, kun häkin ovi avautui, poju lähti häntä totteröllä vaeltamaan ja nuuskimaan paikkoja. Välillä ehti antaa mammalle pari puskua ja jatkaa sitten tutkimuksia.

Yksi kuollut ampiainen löytyi ikkunan alta. Sen Pöpö meinasi syödä, mutta ehdin onneksi väliin ja kiikutin pisteliään raadon roskikseen. Myös sohvan alla piti käydä; poispääsemiseksi minun piti mennä nostamaan sohvaa. Lempipaikaksi ehti valikoitua yläkerran portaat, joiden välistä oli kiva kuikkia eteiseen.

IMG_20160529_104316 IMG_20160529_104219

Tulipahan samalla taas vähän autoiltua. Ehkä lyhyet matkat mukaviin paikkoihin tekisivät automatkaamisesta hiukkasen houkuttelevampaa. Nyt ajomatka menikin oikein mallikkaasti, Pöpö vain makoili kaikessa rauhassa. (Tosin kuolaus on lähinnä pitkien matkojen ongelma.)

Ulkonakin piipahdettiin, mutta Pöpö ei halunnut tällä kertaa poistua kuistilta, joten jätettiin ulkona olo lyhyeen. Loppuun vielä lyhyt video sisätiloista:

11 kommenttia:

 1. Onpa mukavan näköinen mökki.
  Toivottavasti lyhemmät automatkat vähän 'valmentaa' pidemmille, ja pitkätkin sitte sujuisi helpommin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, tuskin ainakaan huonoa tekee (jos reissu onnistuu) :)

   Poista
 2. Lyhyiden matkojen retkeily on aina tosi kivaa! Katsoin videota tooosi tarkkaan emännän kanssa :) - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Pöpökin pääse vielä jossain vaiheessa kunnolla niiden makuun :)

   Poista
 3. Pöpö on reipas tutkimusmatkailija! :) Nupullakin on samanlainen into uusiin paikkoihin, mutta Juju jää aina ovensuuhun nytkyttämään. Huh, onneksi nappasit ampparin ennen Pöpöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpö on reipas :) Ehdin jo ihmetellä mitä Pöpö rupesi niin innokkaasti nuuhkimaan ja maistelemaan. Tuli kiire, kun tajusin mikä oli jäänyt saaliiksi :D

   Poista
 4. Portaat näyttä kivoilta! Täällä rappukuikuilua tehdään jokus ulkoa sisälle tultaessa, kun kiivetään 4. kerrokseen. Mulla ei vaan yleensä siinä kohtaa riitä kärsivällisyys antaa Oivan tiirailla alakertaan, vaan tuupin lempeästi jatkamaan matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä hoputus on paikallaan. Oiva voisi varmaan viettää pitkänkin tähyilyhetken, jos sille päälle sattuu.

   Poista
 5. Pöpöhän menee yhtä reippaasti kuin Ruffekin! Coco on sit ihan erimaata.. Mua välillä oikeen naurattaa miten ne voi olla niin erillaisia :D Toinen kulkee reippaasti häntäpystyssä eteenpäin kun taas toinen menee niin littanana ja etsii paikan piiloutua :D

  VastaaPoista
 6. Reipas Pöpö ja hieno juttu, jos ainakin lyhyemmät automatkat alkavat sujua!

  VastaaPoista
 7. Portaaaat! ♥ Ihanan mökkimäinen mökki ja reipas Pöpö. :)

  VastaaPoista