tiistai 26. tammikuuta 2016

Lumihangessa

Untitled Untitled Untitled

Pöpö pääsi viikonloppureissulla lumihankeen ensimmäistä kertaa tänä talvena. Hieman maanittelua ja paljon kehuja saatuaan poika uskalsi kuin uskalsikin käydä vähän kahlaamassa. Jännää oli, mutta aina jaksoi lähteä uudestaan ulos, jos valjaat kaivettiin esiin.

17 kommenttia:

 1. Ihanan reippaana ulkona! Meidän Nuuttikin haluisi mennä tutkimaan, mutta valjaat ottaa päähän :( ja, onko sulla noin ihana piha?? Voi kateus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ehkä Nuuttikin vielä valjaisiin tottuu. Nää kuvat on miun äidin ja isäpuolen luota, omassa kotona meillä on valitettavasti vaan lasitettu parveke. Onneksi käydään tuolla kuitenkin yleensä kerran kuussa niin Pöpökin pääsee kunnolla ulos :)

   Poista
 2. Oi miten reipas ulkoilija. Meilläkin käytiin hankea katsomassa, mutta reissu oli äänekäs ja nopea, ei edes kuvaa ehtinyt ottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikareissukin parempi kuin ei mitään. Pena ja Punkku eivät taida pakkasesta tykätä?

   Poista
 3. Oi miten ihania kuvia lumihangessa! Kyllä kelpais mullekkin jos ois kisu joka tykkäis lumihangista, tosin nyt ne lumet kyllä jo suli :( Just kun pääsin takas Tampereelle ja oisin voinut kokeilla käydä Ruffen kanssa ulkona niin ei sitten..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin ihan itsekin, että Pöpö sinne hankeen kahlasi. Viime talvena ei pahemmin uskaltanut :D

   Poista
 4. Kauniit valkeat maisemat! Varmaan sielläkin jo vaihtunut loskaksi? Ihana Pöpö. Taitaa pitää ulkoilusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Pöpö ulkoilusta tykkää, vaikka kaikki äänet ja muut epämääräisyydet usein pelottavatkin. En tiedä onko tuolta jo sulanut, mutta kotona on vielä kunnon kinokset vaikka vähän räntää sataakin.

   Poista
 5. Voi rohkea Pöpö, kun uskalsi käydä polskimassa hangessa! Haha, meilläkin piipahdettiin pikavisiitillä katsomassa lunta kissojen kanssa. Aliisa oli välittömästi et "nope" ja veinkin sitten neidin samantien sisälle. Ninni ja Kiki hengailivat ulkona about 5 minuuttia ja sitten niillekin riitti. :D Ei ole lumi ja kylmyys selvästi niiden juttu. :D

  VastaaPoista
 6. Onpa Pöpö päässyt oikeaan lumen valtakuntaan. Toivottavasti ei ihan kaikki hanget sulaisi nyt sateesta!

  VastaaPoista
 7. Tulee hyvää treeniä kun kahlaa lumessa. :) Reipas ja rohkea Pöpö!

  VastaaPoista