sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Elossa ollaan!

Huh, miten pitkä aika on vierähtänyt edellisestä postauksesta! Täällä kuitenkin ollaan ja ehkäpä muut kiireet nyt vuoden loppupuolella hetkeksi hellittävät.

Pöpön elämässä tapahtui suurehko mullistus ihan tässä parin päivän sisällä. Tai ainakin pikkuriikkinen mullistus, nimittäin muutto! Ei onneksi pois henkilökunnan luota, vaan kaikki yhdessä päivitimme osoitteen saman kaupungin sisällä.

Kuten oli odotettukin, niin pakkaamistoimenpiteet herättivät ihmetystä ja meinasi välillä itse herra kissakin tulla pakatuksi laatikkoon. Onneksi Pöpö pääsi kuitenkin pakettiauton perätilan sijaan viettämään muuttopäivän "yksiöksi" muutetussa vanhan asunnon kylpyhuoneessa. Sekin oli riittävän jännittävää ja hiukan stressaavaakin, vaikka oli kaikki kissan tarvitsevat mukavuudet ulottuvilla.

Uudessa asunnossa seikkailtiin heti kaikki paikat parveketta myöten läpi ja asetuttiin taloksi. Käytävästä kantautui paremmin ääniä kuin vanhassa asunnossa, mikä oli vähän pelottavaa. Muuten Pöpö on sopeutunut nopeasti kuten arvelimmekin. Purkamiseen hän osallistui omalla tavallaan:

IMG-20171203-WA0001 IMG-20171203-WA0000

Mutta lopulta henkilökunta sai hommat siihen pisteeseen, että Pöpönkin oli aika osallistua ja julistautua samantien asunnon kiistattomaksi valtiaaksi ja kyökin keskipisteeksi! Alla kruunajaiskuva, eipähän jää henkilökunnalle mitään epäselvyyksiä siitä kenen ehdoilla tässäkin talossa eletään.

2017-12-03_10-36-38

12 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin Pöpölle ja henkilökunnalle! Käytävästä kuuluvat äänet ovat inhottavia, mutta toivottavasti eivät kauaa jännitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja toivottavasti, eilen meni pieni haukkuva koira, jonka ääntä Pöpö yritti mennä pakoon sohvan alle. Onneksi muut äänet herättävät vähän lievempää jännitystä.

   Poista
 2. Muuttaminen on jänskää! Joko oot ehtinyt tarkistaa tirppa-tv:n kanavavalikoiman vai onko se vielä asentamatta uuteen kotiin? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkulintujen suhteen vaikuttaa lupaavalta, koska kahden ikkunan edessä on pieni puu. Vielä en oo kyllä tirppoja nähnyt...
   - Pöpö

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Muuttaminen on rankkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, onneksi sitä ei tartte tehdä kvin usein!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin meiltäkin! Onneksi Pöpö oli noin reippaasti muuttoapuna! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onhan ylimääräisestä, köh, tassuparista aina hyötyä :D

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti Pöpölle on ”unohtunut” joku muuttolaatikko omaan käyttöön 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä laatikoita tässä tullut ja mennyt :D Ja joululahjojen mukana tulee varmaan hyviä uusia pahvisia lootia, kun vanhat rikkinäiset heitettiin tunteettomasti muutossa menemään

   Poista