lauantai 14. lokakuuta 2017

Lomafiilikset

IMG_20171013_091725

Ollaan oltu Pöpön kanssa viimepäivät lomafiiliksissä. Tultiin keskiviikkona mökille ja oleillaan täällä vielä sunnuntaihin asti. Tällä kertaa otetaan ulkoilukuvien sijaan vähän temppuilukuvaa.

Pitäisi aktivoitua enemmän kyllä temppuilun parissa. "Maahan" on sellainen temppu mitä viime aikoina on on-offisti harjoiteltu ja sen kyllä huomaa, että liian vähän aikaa on käytetty. Pöpöllä kestää aika pitkään tarjota oikeaa toimintoa, mutta hoksattuaan poimii tarjolla olevat namit nopeilla suorituksilla.

Vanhat tutut jutut ovat ihan rutiinia. Hankaloitettiin hommaa sitten vain valokuvaamalla. Sekin oli toki haaste vain ihmiselle eikä kissalle. Lukuisista kuvista jopa yksi huitomiskuva oli kohtalaisen tarkka!

IMG_20171013_091346

Yritin myös saada Pöpön hyppäämään tuolille saadakseni söpöjä poseerauskuvia takan edessä, mutta alla oleva on parasta mitä sain. Tuoli oli Pöpön mielestä liian pieni ja liukas eikä ollenkaan hänen majesteettiselle hanurilleen sopiva istuskelualusta... Mutta onhan tämä jakkaralle nojailukin ihan söpöä!

IMG_20171013_092229

9 kommenttia:

 1. Maahan on minusta kissalta liian paljon vaadittu; käskystä mennä likaiselle lattialle.. Entä sinusta? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun asian noin esittää, niin aika viisas mielipide Pepsiltä!

   Poista
 2. Ai syyslomafiiliksiä? Toivottavasti on kauniita säitä eikä vain sadetta. :) Ja onpa söpö huitoja!

  Hei miten muuten opetit maahanmenon alun? Jos opettais Kassiselle joskus, mutta siltä ei saa siepattua kun se ei oikeastaan luonnostaan makoile missään hollilla niinkuin Seppo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäpä niitä, molempia säitä oli juuri sopivasti tarjolla :D

   Oikeastaan vain odottelemalla, että Pöpö itse pötkähtää ja vähän tehostusta taputtelemalla maata. Ei ehkä ihan paras konsti, kun eihän sitä nyt malta maata jos on nameja näköpiirissä! Oon niin huono ja laiska muistamaan pitää palkintoja ja naksutinta käsillä sieppausta varten. Saa nähdä miten edistytään tässä!

   Poista
 3. Voi Pöpö, oisit nyt vaan posettanut mamille niin oltas saatu ihastella sun kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta kun oli huono tuoli alustana niin eihän se nyt kissalla pysy poseerausfiilis päällä :'D

   Poista
 4. Ihana huitoja! Ja ymmärrän kyllä, ei kai kukaan halua liian pienellä jakkaralla istuskella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joku ymmärtää Pöystiä tässäkin asiassa!

   Poista
 5. Oih! Ei varmasti viileä syksykään haittaa tuolla lämpöpeitteellä. ♥

  Mekin ollaan aktivoitu temppuilun kanssa, etenkin vanhoja temppujakin koitan muistaa harjoituttaa. Yksi haaste on, että pitäisi Haikun kanssa alkaa järjestää yksityissessioita. Tyttöä kiinnostaisi temppuilla, mutta ei viitsi tulla innokkaiden curlien tielle.

  VastaaPoista