lauantai 10. kesäkuuta 2017

Ruokaa aktivointilaudalta

Tein tilauksen pitkästä aikaa zooplussalle, kun kissanhiekka loppui. Päätin tilata samalla uuden aktivointihärpäkkeen. Zooplussan valikoimaan oli tullut uusi Savic Quiz -älypeli, joka vaikutti juuri sopivalta aktivointialustalta sekä raksujen että ehkä jopa lihapalojen tarjoiluun.

Alusta on kovaa muovia ja helpon muotoinen pestävä. Tosin kooltaan se on aika iso keittiön lavuaariin, mutta juuri ja juuri mahtuu. Astianpesukoneessahan tätä ei saisi pestä.

IMG_20170602_131328

Lautaa on nyt testattu kerran raksujen kanssa ja Pöpö kyllä tykkäsi. Hurina vaan kuului, kun toinen pelasi. Kuvasin videonpätkän laudan testaamisesta:Muuten tilasin zooplussalta vain vähän Miamoria varamuonaksi, raksuja ja herkkuja aktivointiin ja sitä hiekkaa. Alunperin käyttössämme ollutta Porta Pine -puuhiekkaa ei enää ollut valikoimissa, joten otin kokeiluun suositun ja suositellun ÖkoPlussa-hiekan.

IMG_20170602_131902 IMG_20170602_131824

14 kommenttia:

 1. Näppärästi onnistuu syöminen aktivointilaudaltakin näköjään. Meillä ei noiden kanssa malteta olla ihan noin rauhallisia. :D
  ÖkoPlus on meilläkin käytössä, viime aikoina on ollut jostain syystä pölyisempää, kuin yleensä, mutta silti tykkään ja kissat tykkäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpö toimii hitaasti, mutta varmasti. Ei turhia hötkyile :D Hmm, toivottavasti ei pölyä ihan kauheasti.

   Poista
 2. Toihan on vähän niinkuin shakkilaudan peluuta ;) Näyttää kivalle! - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Onpä näppärä! Lihanpalojen tarjoiluun tosi hyvänoloinen kun esteiden jälkeen tulee paljas alue, ei pääse lihanpalat lattialle asti yhtä helposti kuin monessa muussa. Hyvä on hintakin. :) Voisi napata tuollaisen meillekin seuraavan tilauksen yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan näpsä lihapalojenkin kanssa, tuli kokeiltua sekin! Ei vain herraa huvittanut syödä kaikkea, kun oli vain tylsää perusruokaa vaikeasti saatavilla :D Herkkujen eteen jaksaa nähdä vähän enemmän vaivaa.

   Poista
 4. Kivannäköinen älypeli ja älykäs pelaaja :) Kerrohan myöhemmin, onko lauta hyvä vielä alkuinnostuksen jälkeenkin! Oon harkinnut meille jotain vastaavaa, mutta kun Alfredia ei kiinnosta ja Mimmi innostuu peleistä niin, että puklaa kaiken samantien ulos... :p (ihmisen pitää olla aina kartalla, milloin neitille voi syöttää jotakin :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tältä laudalta ei ainakaan kovin nopeasti syödä, joten ehkä Mimmilläkin pysyisi herkut sisällä kun ne joutuu vähän hitaammin syömään :) Ja yritän muistaa raportoida säilyykö kiinnostus!

   Poista
 5. Toi näyttää hyvälle tuo lautanen! Coco syö muutenkin aina niin hitaasti niin söisköhän se tuosta ollenkaan :') Tai nirsoillen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tämä Pöpöllekään raakaruuan kanssa niin hyvin toiminut. Puolet söi ja sitten ei huvittanut enää. Herkkuja sen sijaan jaksaa kalastaa :D

   Poista
 6. Näyttääpä kivalta peliltä! Meillä ei kyllä varmaan neidillä kärsivällisyys riittäisi pelaamiseen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hätäiselle tämä ei ehkä toimi, kun ei voi edes tassulla kaataa nurin leveyden ja mataluuden takia :D

   Poista
 7. Kiva aina nähdä toisten ihmisten zooplustilauksia! :) Ja kylläpä on hieno pelilauta! Jostain tuollaisesta on vähän tullut haaveiltua, ikään kuin älypelejä ei olisi jo tarpeeksi näilläkin kissoilla. :P Meillä on sellainen koirien labyrintti-ahminnanestokuppi, tosin todella harvoin käytössä. Joskus siihen laitetaan raksuja virikkeiksi ja joskus ihan märkäruoka-annos, joskin sen syönti sotkee koko keittiön. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin aattelin aikasemmin sellasta nystyistä ahmimiskuppia (ei sillä, että Pöpö ahmisi, mutta just tuomaan vähän lisäaktiviteettia ruoka-aikaan), mutta päädyin sitten tilaamaan tuon kun tuli sattumalta vastaan tilausta tehdessä. Ja voiko älypelejä ja härpäkkeitä muka olla liikaa? :'D

   Poista