tiistai 27. kesäkuuta 2017

Pöpö 3v.

Pöysteri täyttää tänään vuosia! Mittariin tärähtää kokonaiset kolme vuotta. Päivänsankarin mama oli kyllä unohtaa koko juhlapäivän, mutta onneksi naamakirjassa oli muistutus Pöpön veljen omistajan toimesta. Näin ollen Pöpö ehti kuin ehtikin saada muutaman ylimääräisen herkun iltaruokansa päälle ennen sen ahmaisemista.

Muita lahjomisia ei tänäkään vuonna ole, ellei lasketta uutta päheää raapimistolppaa, jonka Pöpö sai juhannuksena mökille. Tolppa tosin on talon ikäinen, mutta köysi sen ympärillä ihan uudenkarhea. Tolppa sai monta hyväksyvää raavintaa, mutta leikkiminen on edelleen hauskinta portaista käsin. Pidemmittä puheitta voidaan siirtyä videomateriaaliin aiheesta:


Ja lopuksi vielä pari ulkoilukuvaa juhannukselta. Todistuskappaleita siitä, että ulkona tarkeni olla, vaikka tympäisevän viileää pääasiassa olikin.

IMG_20170624_123854 IMG_20170624_125040

13 kommenttia:

 1. Onnea Pöpö! Mekin jo mietittiin että pitäisikö muistuttaa.. Eihän sun synttäriä saa unohtaa!! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tuo mama kyllä aika huonomuistinen, mutta onneksi on muistuttajia!
   - Pöpö

   Poista
 2. Hyvää synttäriä Pöpö! :)

  Hieno raapimatolppa, vaikka leikkijä onkin vähän flegmaattisen oloinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä nyt "vanha" enää jaksa ihan päättömästi riekkua :'D

   Poista
 3. Isot synttärionnet Pöpölle! (:

  VastaaPoista
 4. Onnea Pöpö ❤️ Kiva uusi tolppa sulla tai vanha ja uusi köysi! Mekin ollaan oltu ulkona joka päivä täällä mökillä. Haluaisin mennä ilman valjaita ja narua mutta mami ei aina anna. Valjaat on ihan tyhmät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Höh, harmi ettette saa mennä ilman valjaita. Omasta mielestäni valjaiden olemassaoloa ei edes huomaa pihalla, kun on niin paljon kaikkea muuta kivaa ympärillä. Paitsi silloin, kun ei saa mennä johonkin mihin haluaa. Silloin ne on vähän tyhmät..
   - Pöpö

   Poista
 5. Onnea komistukselle! ♥ On tyylikäs tolppa!

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnittelut suloiselle Pöpölle! ♥ Hieno tolppa ja hauskat leikit! :)

  VastaaPoista