sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Arvoituksia

2016-02-28_03-39-02

Mamma, mikset oo taas yli viikkoon kirjottanu tänne? Tuomitsen!

Me ollaan taaplailtu aika tavallista arkea, mitään kovin ihmeellista ei ole Pöpön maailmassa tapahtunut. Tosin eilen taas mystisesti katosi yksi lelu; samalla tavalla menetimme viime talvena pattereilla toimivan itsestään liikkuvan ötökän. Se vain hävisi eikä ole näkynyt sen jälkeen. Uusi lelu eli rikkinäinen puhelinlankaponnari katosi kirjahyllyn läheisyydessä ja nyt epäilen, että molemmat lelut saattavat löytyä kirjahyllyn taustakolosta. En kuitenkaan vielä jaksanut ruveta painimaan pölypeikkojen kanssa, joten pelastusretki saa vielä odottaa...

Olen myös huomannut Pöpön turkissa jännän jutun. Pöpöllä on nimittäin joka puolella selkää ja kylkiä yksittäisiä mustia karvoja, sekä yksi musta viiksi- ja kulmakarva. Mies bongasi tänään myös yhden irronneen raidallisen karvan, jossa oli tummia ja vaaleita raitoja. En yhtään tiedä onko tällainen miten tyypillistä, mutta mielenkiintoista mielestäni.

Pöpö on nauttinut myös letkeistä torkkutuokioista, kuten näemme alla:

2016-02-27_10-37-01

19 kommenttia:

 1. Sulla on Pöpö hyvä jemma leluille! Mikähän aarre sieltä löytyisikään! - Max

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on joku tuollanen jemma, johon lelut menee piiiitkiksi ajoiksi piiloon ja sitten ilmaantuu taas kuukausien jälkeen näkösälle. Eikä meillä oo ees kirjahyllyä, jonka takana ois sellanen piilopaikka...
  Jännää tuollaset mustat karvat. Oliskin mielenkiintoista kuulla joltain asiaan perehtyneeltä, että onko nuo miten tavallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on outoa, kun ne silleen katoaa. Jonnekin ne menee.. Ja niinpä, miekin vasta vähän aikaa sitten huomasin, että Pöpöllä on tuollaisia. En tiedä ovatko aina olleet vai vasta nyt tulleet.

   Poista
 3. Toivottavasti kadonneet aarteet löytyvät jossain vaiheessa. :) Mikähän kameleonttijuttu Pöpöllä oikein onkaan meneillään - jäämme kiinnostuneena seuraamaan, tuleeko niitä mustia haivenia vielä lisää.

  VastaaPoista
 4. Hyvä paikka lötköillä. Pöpö sopii hyvin sisustukseen! :)

  VastaaPoista
 5. Letkeitä torkkuja Pöpölle, arkeen ja juhlaan :)

  VastaaPoista
 6. Pöpöllä on niin suloinen katse :) Meillä leluja on viime aikoina jemmailtu jääkaapin alle, ja niitä on ihan hurjan vaikea saada sieltä pois (ellei sitten jaksa siirtää koko jääkaappia kolostaan). Oi ja voi. Toivottavasti Pöpöllä on helpommin lähestyttäviä piilopaikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöpö on lempeäkatseinen! Se on hassua, että lelut pitää aina leikkiä jonnekin jemmaan. Pöpökin saa leikkiin aina lisämaustetta, jos lelu menee vaikka sohvan alle niin sitä pitää sitten tavoitella entistä innokkaammin :D

   Poista
 7. Lelut on kyllä ihmeellisiä kun ne aina katoaa, meidän tilanteessa katoaa kyllä pompulat.. Joskus mulla oli niitä monta mutta nyt ehkä yksi, Cocoa on syyttäminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pompulafani-Coco :D Mikähän niistä tekee niin kivoja leluja?

   Poista
 8. Meilläkin on taas varmaan parikymmentä lelua hukassa. Mihinköhän ne aina katoaa? :D

  VastaaPoista
 9. Kissojen salaiset lelukätköt. :D Pitäisi tänä viikonloppuna ottaa asiaksi kaivaa tiedetyt kätköt, varmasti melkoinen potti odottaa.

  Onpa jänniä nuo mustat karvat. :D Löytyykö vanhemmista mustaa väriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon mahdollista :D

   Pöpön emo on väriltään kilppari ja isä ruskeatiikeri, joten ehkä molemmista suunnista tullut?

   Poista