tiistai 27. lokakuuta 2015

Muotokuva ja pussitusta

Untitled

Onnistuin kerrankin ottamaan Pöpöstä tosi hyvän ja tarkan lähikuvan! Korvat vähän tosin leikkaantuivat kuvasta pois, mutta muuten olen tosi tyytyväinen kuvaan. Pöpöllä on niin seesteinen ilmekin. Komea poika!

Eilen pussiteltiin taas "pitkästä" aikaa lihoja (edellisestä kerrasta joku pari kolme viikkoa). Ruokalistalle päätyi broilerin ja naudan sydäntä, broilerin sisäelinseosta, broilerin paistisuikaleita, Mushin luuttomia kanapullia, hevosen jauhelihaa, poron lihaseosta, sianluumurskaa ja broilerin kauloja. Poroa Pöpö on nyt muutaman kerran syönyt ja tuntuu tykkäävän. Annostelin sitä kuitenkin vain muutamaan rasiaan maltilla, koska seoksessa on mukana myös sisäelimiä, enkä tiedä tarkkoja määriä kuinka paljon siinä on maksaa tms.

Pöpö jaksoi vain vähän aikaa hääriä lihojen ympärillä, kunnes lähti pois tuijottelemaan ulos olohuoneen ikkunasta ja kerjäämään huomiota miespuoliselta palvelijalta. Välillä se kävi kuitenkin tekemässä pikaisia nuuskutustarkastuksia pusseille, leikkuulaudalle ja rasioille ennen kuin jatkoi omia touhujaan. Itse huhkin jälleen sen tunnin puolitoista mikä siinä yleensä menee. Tällä kertaa kokeilin myös laittaa lisäravinteet (paitsi möllerin) suoraan rasioihin, uskoisin että se nopeuttaa iltaruoan valmistelua aika mukavasti.

Untitled

Ollaan aloitettu Pöpön kanssa myös hampaiden harjaus vihdoin ja viimein. Ekoilla kerroilla meni ihan tosi hyvin, Pöpö tykkäsi hammastahnan tuoksusta ja kehräsi kuin viimeistä päivää kun harjasin. Nyt alkuinnostuksen jälkeen Pöpön halu antaa hammaskalustonsa käsiteltäväksi on hieman himmennyt. Tulee edelleen ihan mielellään luokse, kun kaivan tahnan ja harjan esiin, mutta yrittää harjatessa kääntää päätään "pakoon" toiseen suuntaan. En oikein tiedä mikä tämän mielenmuutoksen on nyt aiheuttanut, mutta ehkä se tästä vielä taas iloksi muuttuu.

Untitled

"Sie et vaan mamma tajuu, et tahon haistella tai järsii sitä harjaa, mut en haluu et sillä hipelöidään miun legoja!"

20 kommenttia:

 1. Mistä ne ihmiset tosiaan luulee että meistä kissoista olisi kiva leikkiä hammaslääkärileikkejä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Kaunis, kaunis Pöpö! Palveluskuntakin on ollut reipasta, kun ootte saaneet ruokaa kasapäin pakastimeen. Pöpö taitaa olla aika kärsivällinen tapaus, kun kerran on malttanut vetäytyä pois lihojen luota kesken pussituksen. Meillä viipalointi/punnitus/rasiointioperaatiota tehdessään saa olla tosi tarkkana, ettei muuan nimeltä manitsematon ruokarosvo onnistu nappaamaan makupaloja mukaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytpä vasta tajusin itsekin, että mitä oon oikein pussituksesta höpissyt sillä rasioihinhan meilläkin pakataan :D No, pussi tai rasia, melkein sama asia kuitenkin.. Joo, Pöpö ei jaksa ikinä olla kokoaikaa vieressä touhottamassa. Ei ole varmaan tarpeeksi ahne, heh. Toki, jos maistiaisia tarjotaan niin ne tullaan mieluusti hakemaan :D

   Poista
 3. Komea sivuprofiili Pöpö =^^= Mjaur!
  - Lilli

  VastaaPoista
 4. Hampaiden harjaus on kyllä välillä aikamoista taiteilua. Jackson osaa olla ihan nätisti, mutta jos Paavo on sillä tuulella ettei se halua, niin se ei halua. :D Ensimmäistä kertaa oon Paavon kanssa nähny ku kissa laittaa huulet niin tötterölle, että etuhampaa vaan näkyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Paavo! No, mutta onneksi edes toinen kissa antaa kiltisti harjata :)

   Poista
 5. Pöpö vaikuttaa nin täydelliselle katille ainakin ruokapuolen kanssa kun kaikki maistuu :D Söpö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin onneksi kaikkea syö :) Tosin välillä tulee joitakin kausia, ettei jokin maistu niin hyvin, esim. viime viikkoina broilerin jauheliha on uponnut vähän nihkeämmin mutta siitäkin selvitty aika helposti ripottelemalla päälle vähän murskattua kuivalihaa tai laittamalla vähän jotain toista ruokaa sekaan :)

   Poista
 6. Todella hieno kuva! Meillä ruokien pakkaamiseen ei huolita apulaisia, näillä ahkerilla tyypeillä olisi nuo ruuat suussa siinä vaiheessa kun ehtisin räpsäisemään kuvan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, teillä on vähän ahneemman sorttisia apureita :D

   Poista
 7. Kaunis muotokuva kauniista kissasta.

  VastaaPoista
 8. Oi mitä herkkuruokia komistuksella! :) Tsemppiä harjailuihin, toivottavasti tosiaan iloksi taas muuttuu. :D Meillä Raku kyllästyi jo jokin aika sitten kokonaan hampaiden harjaukseen ja luikkii pakoon kun huomaa miksi olen sitä lähestymässä. Harjatessakin kääntelee päätä ja koittaa pitää huuliaan yhdessä, ettei hammasharja mahdu ainakaan takahampaille asti. Onneksi poitsu on niin rento, että näistä vastusteluista huolimatta tilanteen mentyä ohi se on heti taas ihan oma rento itsensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kokeilin yhdistää harjauksen kynsienleikkaukseen ja herkuttaa molempien yhteydessä niin sujui ihan hyvin :) Voi olla, että ehkä otan herkut tuohon pelkkään harjaukseenkin mukaan..

   Poista
 9. Pöpö on ihan superkaunis kissa! ♥ Kyllä kannattaa ne legotkin huoltaa, niin ovat piste iin päälle komeaan lookkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se <3 Niinhän ne kannattaa, sitä yritän Pöpöllekin uskotella :D

   Poista