maanantai 5. lokakuuta 2015

Miten syntyi Pöpön blogi?

Saimme Marraskuun Murusilta haasteen kertoa Pöpön blogin tarina. Kiitos haasteesta! Vaikka kovinkaan erikoista tarinaa blogin takana ei olekaan, niin toteutamme haasteen mielellämme ja höystämme postauksen tietenkin ennen julkaisemattomilla Pöpön pentukuvilla.

IMG_20140921_162458

Miun oli itseasiassa tarkoitus perustaa blogi jo heti silloin, kun Pöpö tuli meille. Olin alkanut mielessäni miettiä blogia jo siitä asti, kun Pöpön tulo meille varmistui, olinhan lukenut hiljaisena lukijana takavasemmalla muita kissablogeja jo kauan. Jokin pupu meni kuitenkin pöksyyn, vaikka olen toisenaiheista blogia aikaisemmin pitänytkin.

Ajatus jäi kolkuttamaan takaraivoon ja joulukuussa lopulta rohkaisin mieleni ja pistin blogin pystyyn. Päätin olla piittaamatta siitä, ettei meillä ole kännyköitä lukuunottamatta minkäänlaista hyvää kameraa ja antaa palaa vaan niillä kuvilla mitä löytyy. Siitä se sitten hiljalleen lähti. Parin kuukauden päästä on vuosi jo mennyt ja voisin aika varmasti sanoa, että jatkamme bloggaamista vielä siitä eteenpäinkin samanlaisella rauhallisella tahdilla.

IMG_20140926_093308 IMG_20140926_093209

On kyllä ollut kiva huomata miten hieno ilmapiiri kissablogipiireissä on ja sen huomaa aina mukavissa kommenteissa. Olen välillä hieman laiska kommentoimaan, mutta yritän parhaani, koska kuka nyt ei haluaisi tutustua mahtaviin tyyppeihin mahtavien kissablogien takana! Kissakahvilamiitteihinkin on tehnyt mieli lähteä monesti, mutta tähän mennessä on aina ollut joku este.

Tykkään myös siitä miten blogi toimii tavallaan päiväkirjana, josta löytyy monenlaista juttua Pöpön ensimmäisestä vuodesta ja toivottavasti myös tulevista. Voi itsekin palata lukemaan vanhoja juttuja, jotka ovat ehkä ehtineet jo unohtua.

IMG_20140928_091145

"Apua, ulkona on pelottavaa! Isi ota syliin!"

Haastan mukaan seuraavat blogit: Purrmurr, Kissankujeita, Penan paikka ja Naukulan kerho.

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko-blogi. 

19 kommenttia:

 1. Miten ylisöpöööööö Pöpö erityisesti pentuna! Tekstien lukemisesta ei meinannut tulla mitään kuvia tuijottaessa, mutta hyviä ne tekstitkin ovat ;)

  VastaaPoista
 2. Oi mikä supersöpö pentu!
  Otetaan haaste vastaan ja yritetään saada jotain aiheesta aikaiseksi lähipäivinä. :D

  VastaaPoista
 3. Vauva-Pöpö! Vai Pöpövauva? Ihana jokatapauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä ihan vauva enää, mutta kolmekuukautinen pikkutermiitti <3

   Poista
 4. Hieno tarina! Kiitos haasteesta :) Vaikka tarina taitaa olla kerrottuna matkanvarrella jo muutamia kertoja, voi nyt olla taas hyvä aika tehdä se uudelleen. Pyrin vastaamaan pian, en vielä osaa sanoa koska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudesti kertoessahan voi tulla uusia näkökulmia vastaan :)

   Poista
 5. Ihania kuvia Pöpöläisestä ihan pienenä! :) Mäkin käytän blogia päiväkirjan tapaan. Juuri viikonloppuna kurkkasin, että mitäs meillä olikaan meneillään tasan vuosi sitten. Nupun sairauskertomuksissakin blogista on ollut hyötyä. Ja yhteisöllisyys on tosi kiva juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kivaa, kun kaiken saa talteen. Tosin nyt tuli mieleen, että en ole varmuuskopioinut blogin sisältöä minnekään muualle.. pitäisköhän?

   Poista
  2. Hyvä, kun muistutit! Mäkään en ole pitkään aikaan sitä tallentanut, mutta näiden ohjeiden mukaan on onnistunut helposti.

   Poista
  3. Ahaa, pitääpä tehdä kun se noin helposti käy :)

   Poista
 6. Niin söpö vauva-Pöpö! ♥ Ja myös kiva tarina!

  VastaaPoista
 7. Oijjjj, suloinen pieni Pöpö!! ♥ Hieno tarina ja totta, kissablogimaailmassa on ihan huippu ilmapiiri mikä tekeekin siinä osallisena olon erityisen mukavaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :) bloginpidon aloittaminen oli kyllä mainio päätös!

   Poista
 8. Eikä miten söpö Pöpö onkaan pikku vaavelina, tuituitui ♥ Kiva oli lukea teidän tarina, kiitos kun otit haasteen vastaan! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpö-Pöpöhän se! Kiitos teille haasteesta, oli kiva tehdä :)

   Poista
 9. Iiiiiik, apua !!! Söpöysvaroitus olisi ollut tarpeen, kun toinen on niin ihanaaaaa ♥ ♥

  VastaaPoista