maanantai 24. elokuuta 2015

Ulkoilua mökillä

Untitled Untitled Untitled

Otettiin taas viikonloppuna suunta mökille. Pöpöstä oli taas tosi mukavaa päästä pitkästä aikaa kunnolla valjastelemaan ja ottikin ilon irti tekemällä pikaisia spurtteja pitkin pihaa ja etsimällä täydellistä kiipeilypuuta. Lopulta kaksi mäntyä valikoituivat kiipeilyvalioiksi. Pihan ulkopuolelle Pöpö ei pahemmin kaipaa, mutta käväistiin pari kertaa melkein mökkitiellä mäen päällä.

Rankan ulkoilun päätteeksi katti simahti sängylle!

Untitled

20 kommenttia:

 1. Ekassa kuvassa on joku metsän peto vai? Oikean kiipeilypuun löytäminen vie joskus pitkäänkin! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saalistajan katse ainakin silmissä ;D Kyllä jokaiseen pihan puuhun piti käydä tuijottamassa ennen kuin se oikea löytyi.

   Poista
 2. Onnellisen näköinen unikaveri sulla <3

  VastaaPoista
 3. On se kaunis! Nuo silmät ekassa kuvassa ovat aivan mahtavan näköiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komia on :) Ei paljon tuosta enempää simmut pyöristy!

   Poista
 4. Oon tässä yrittäny kiriä kiinni tekstejä, jotka on blogeista jääny lukematta nyt kun toi kunnollinen tietokone on raatona. En jaksa joka tekstiin jättää kommenttia kun tällä antiikkimasiinalla menee vaan niin tuhottomasti aikaa kaikkeen.
  Teille on tullu tosi kivat matot ja toivon, että Pöpö talven tullessa viihtyis enemmän sylissä kun eihän ole mitään parempaa kuin sylissä lötköttävä kissa. :)
  Ihan puissakiipijä.
  -Penan ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki toivon, että talven viileys ajaa siperialaisenkin takaisin syliin lämmittelemään :) Toivottavasti teidän tietokoneasiat järjestyy!

   Poista
 5. Ihanat mökkikuvat ja nuo ensimmäisen kuvan silmät söpöt hihi ♥ Olisipa meidänkin mökki lähempänä niin pääsisi sinne useammin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) harmi, että nyt alkaa kesäkelit koht loppumaan mutta toivottavasti ens kesänä pääsis monta monta kertaa mökille!

   Poista
 6. Ihana metsäläinen! Nuo puukiipeilykuvan villikorvat ovat niin hauskat, tuttu näky meidänkin puukiipijöiden keskuudessa. :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mie oon miettiny mikä siinä on kun aina on korvat takaluimulla kiivetessä. Ehkä kiipeily on sen verran vakavaa touhua :D

   Poista
 7. Aikamoinen kultapanda puussa! <3 Pöpö tykkää selvästi villistä luonnosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tykkää, on aika villikko välillä itsekin :D

   Poista
 8. Oih mikä tuoksujen ja puuhastelujen paratiisi ♥ Ei ihme, että kisu on onnellisen väsynyt ulkoilun päätteeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se :) Onneksi on ulkoilumahdollisuus sillä pienessä mökissä ei muuten olisi kovin paljon tekemistä

   Poista
 9. Oijoi - kylläpäs on kaunis katti ♥

  Meillä kun mies (hullu kissamies, heheh..) alkoi vuosia sitten puhumaan, että haluaisi kissan, niin sanoin puolihuumorilla että kai sä sitten otat jonkun pitkäkarvaisen, kun ne on niin nättejä katsella? :)

  Noh, mies sitten hankki meille ensimmäisen kissan - lyhytkarvaisen. Ennen kuin huomasinkaan, mies onnistui puhumaan ympäri ja hankkimaan meille toisen kissan ja sitten hupsistakeikkaa, yhtäkkiä kolmannenkin! Kaikki lyhytkarvaisia ;)

  Toisena tullut kissa Taavi tosin lopetettiin juuri keväällä joten nyt meillä on kaksi kisaa, ensimmäisenä tullut Nelli joka täytti juuri 7-v ja kolmantena saapunut Manu joka on arviolta noin 6-v. Löytökissatalolta meille aikoinaan tullut, niin ikä on arvio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei sitten tullut teille sitä pitkäkarvaista, ehkä seuraavaksi sitten ;D ikävää kyllä, että jouduitte Taavista luopumaan, mutta onneksi kahdesta kissasta on toisilleen ja teille vielä seuraa.

   Poista