sunnuntai 9. elokuuta 2015

Lauantain viettoa

Käytiin kylässä Luca-kissan luona ja otettiin Pöpö mukaan. Viime kerrasta oli vierähtänyt jo niin paljon aikaa, etteivät kissat tuntuneet toisiaan muistavan ja Luca murahteli Pöpölle, jos se tuli liian lähelle. Samalle terassille kissat kuitenkin mahtuivat, Pöpö tutkaili ympäristöä ja viihtyi sylissä Lucan loikoillessa kuistin toisella puolen.

Untitled Untitled Untitled

16 kommenttia:

 1. Hih, Luca näyttää oikein tympääntyneeltä tunkeilijaan. :D Onneksi pystyivät kuitenkin olemaan sovussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luca on tavallisestikin melko tuimailmeinen kissa, mutta ei Pöpön näkeminen yhtään ilahduttanut :D Pöpö ei onneksi yhtään haasta riitaa takaisin ja pitää kohteliasta etäisyyttä, jos toinen ei huoli lähemmäs.

   Poista
 2. Mukavia kyläilykuvia! Tuollaista tuo on usein kissojen kanssa, vanhatkin kaverit ovat uusia kun hajut ehtivät muuttua. Me käydään vähintään pari kertaa vuodessa anoppilassa luona kylässä ja vielä viime vuonna Eemeli oli joka kerta ensimmäisen päivän ihan pistoksissa appivanhempien kissan takia. Viime jouluna yhtäkkiä jokin muuttui, Eemeli ei enää välittänyt hajuista yhtään ja yritti juosta appivanhempien (hyvin kiukkuisen tyttö)kissan syliin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsu Eemeli :D Niinpä ja Pöpö oli ehtinyt muuttua nuoresta pennusta lähes aikuiseksi vierailujen välillä, joten sekin saattoi vaikuttaa.

   Poista
 3. Voi ihana Pöpö! Ompas Luca-kissa jotenkin julman näköinen tuossa kuvassa, haha. :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä Luca tarvitsisi nyt silmälasit, kun eihän Pöpöä suloisempaa vierasta voi olla! :) Aikamoisen suloinen on Lucakin, joten toivottavasti ystävyys syttyy pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ihmisväki kehui Pöpön suloisuutta Lucan puolesta ;D Mekin toivomme, että jossakin vaiheessa ystävyys orastaisi.

   Poista
 5. Luca hei vieraat on ihan kivoja ainakin kissavieraat jotka on vielä söpöjä <3

  VastaaPoista
 6. Luca on vähän hidas lämpiämään toisille kissoille. Haluaisi olla se ainoa huomion kohde :) Vaikka onkin ilmeentään välillä tuima niin oikeasti on lempeä ja varsinainen sylivauva <3 Pitää vaan useammin tavata niin eiköhän ne tutuiksi tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) ja luonteeltaan Luca on kyllä ihana, leppoisa hurmuri <3

   Poista
 7. Hieman yrmeästi Luca näyttää suhtautuvan, mutta toisaalta hitaasti hyvä tulee. Ties jos ensi kesänä jo loikoilevat vierelläin ja nuolettavat korvantaukset toisillaan :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ehditään vierailla ahkerasti niin mistäs sitä tietää :)

   Poista
 8. Onpas Pöpöllä jo turkki pörhistnyt :) Talvea odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuuhea joo, veikkaillaan jo millaista superpörhöä on talveksi odoteltavissa :D

   Poista