sunnuntai 6. elokuuta 2017

Kävelyllä

Viime mökkireissulla ilmat suurimmaksi osaksi suosivat ja oli runsaasti aikaa tehdä leppoisia kävelyretkiä Pöpön kanssa. Pitkiä kävelyt tosin ovat vain ajallisesti, eivät matkallisesti. Mutta mihinkäs lomalla olisi kiire?Pöpö käytti poluilla käyskentelyn lisäksi monta tovia ihmettelemässä pihalampea. Pari kertaa oli lähellä, että Pöpö olisi kurottautunut koskettamaan vettä. Lammen reuna oli kuitenkin vähän turhan jyrkkä. Myös järven rannassa käytiin monta kertaa. Pöpö kökötti rannassa laiturin alussa, muttei uskaltanut ottaa askeltakaan laiturille vaikka selvästi mieli teki. Monta kertaa yritin houkutella pojun yläpihalle vievälle polulle, mutta ainakin kolme kertaa Pöpö palasi pienen kierroksen jälkeen takaisin laiturin luokse tuumailemaan :D

Reissussa jäi verekseltään kiinni kaksi juuri kiinnittynyttä punkkia ja muutama turkissa seikkaileva, yäk. Kotimatkalla tuli myös hiekkatiellä huono olo ja Pöpö oksensi häkkiin. Onneksi meillä oli välietappi niin saatiin häkki ja auto hyvin siivottua ennen loppumatkaa.

Kotona sitten väsytti.

2017-08-06_03-49-28

9 kommenttia:

 1. Tyytyväisen oloisena Pöpö tallustaa videolla. :D

  VastaaPoista
 2. Mihin sitä aina pitäisi olla kiire; rauhallinen elämäntapa on rentouttavaa - Pepsi

  Teillä ei vissiin ollut punkkikarkotetta käytössä? - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut punkkikarkoitetta ollenkaan tänä kesänä. Viime kesänä Pöpö säpsähteli ja yritti juosta niskan kutinaa karkuun koko päivän aineen levittämisen jälkeen, joten ajattelin jättää tänä vuonna väliin. Huolellinen harjaus jokaisen ulkoilukeinon jälkeen on ollut ihan toimiva konsti, kun näin vaaleasta kissasta punkit erottuvat melko helposti. Kokonaisuudessa kuitenkin ulkoillaan kesälläkin niin vähän, kun kotona ollessa ei ulkoilla ollenkaan.

   Poista
 3. Rauhallista käyskentelyä! :D Tosi ihana mökkitie, mitä nyt noilla viimeisillä sekunneilla näkyy.

  Punkit ovat niin harmillisia! :( Onko niitä tuolla mökillä paljonkin, löytyykö ihmisistäkin? Tuntuu, että Joensuun seudulla punkkimäärä vaihtelee aika paljon. Mie olen löytänyt itsestäni vain kolme, vaikka kaikenlaisissa puskissa on tullutkin rymyttyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tosi idyllinen paikka :)

   Ei meistä ihmisistä ole löytynyt ainuttakaan punkkia, mutta yllättävän moni oli Pöpön mukaan lähtenyt vaikka vältän päästämästä poitsua mihinkään pusikkoihin.

   Poista
 4. Niin rentoa käppäilyä :) <3

  Punkit on kyllä niiiin inhottavia :< onneksi eivät ole vielä ihmisiin asti kavunneet.

  VastaaPoista
 5. Ihan oikea loma-asenne! :) Mutta ei kiva salamatkustajat.

  VastaaPoista
 6. Näyttää menevän yhtä rennosti kuin Ruffe! Coco teki mökillä samaa että oltiin laiturin alkupäässä ihmettelemässä mutta ei kuitenkaan uskallettu mennä laiturille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa vesi olla hirmu jännittävä juttu molempien mielestä :D

   Poista