lauantai 1. lokakuuta 2016

Reissukatti reissaa

IMG-20160930-WA0004

Pöpö pääsi viikko sitten ihan ensimmäistä kertaa junaan. Olemme tällä hetkellä autottomia, joten päätimme lähteä junalla reissuun. Yllä näkyvästä kuvasta voi huomata, että Pöpö oli vähän ihmeissään, kun häkki sidottiin nokkakärreihin ja kärrättiin keskustan läpi juna-asemalle (meiltä on siis kymmenen minuutin kävelymatka sinne). Pari ohikulkijaa saattoi kääntyä katsomaan ja miestä ihan vähän nolottaa, mutta kuulemma ne salaa havittelemani kissanrattaat olisivat hävettäneet vielä enemmän.

Junasta ei harmi kyllä tullut oikein otettua kuvia, koska Pöpö matkasi lattialla kopan suu seinään päin katseilta suojassa. Pöpö pärjäsi kuitenkin tosi hienosti! Aluksi jökötti vähän aikaa jännittyneen näköisenä paikoillaan, mutta loppumatkasta nukkui. Ei naukunut, eikä huono olo yllättänyt yhtään meno- eikä paluumatkalla.

Kaiken kaikkiaan reissu onnistui oikein hyvin ja uskaltaa varmasti toisenkin kerran junalla kissan kanssa matkustaa. Laittelen vielä myöhemmin eri postaukseen ulkoilukuvia reissulta. Alla vielä pari kuvaa, kun odoteltiin paluujunaa asemalla.

IMG-20160930-WA0002 IMG-20160930-WA0001

13 kommenttia:

 1. Jänniä uusia kulkupelejä, kärryt kyllä kruunais reissailut ilman autoa ;) Hieno homma, että junamatka sujui stressittömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Toivottavasti seuraavallakin kerralla sujuu yhtä mukavasti :)

   Poista
 2. Oot ihan junamatkailija! Oliko monen tunnin matka/suunta? - Pepsi

  VastaaPoista
 3. Miehet on niin hassuja, mitä ihmeen noloa voi olla kissanrattaissa?

  VastaaPoista
 4. Olitpa Pöpö hienosti! Kätevännäköiset kyllä nuo nokkakärrytkin! Itse aina ihan hiki otsalla ja tuskissani kannan koppaa, jossa molemmat kissat ovat, niin tarttis kyllä jotkut pyörät alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä toimiva ratkaisu ja sai vielä muutakin tavaraa häkin päälle. Tuo häkki on niin ärsyttävä kantaa, että ajattelin etten edes yritä saada sitä kantamalla parkkipaikkaa kauemmas :D

   Poista
 5. Reipas reissukissa! Ja kätevän näköinen tuo kärrysysteemi, kun nyt rattaita ei ollut.

  VastaaPoista
 6. Aika reipasta! Meidän poikien mielestä junassa on paljon kivempi matkustaa kuin autossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, kun itse taas tykkään matkustaa mieluummin autolla kuin junalla :D

   Poista
 7. Näyttäpä Pöpö ottavan uuden matkustustavan hyvin! :) Juna on kiva kun kyyti on tasainen.

  VastaaPoista