torstai 22. tammikuuta 2015

Ihanat tavat

Kun kuun alussa tuli kerrottua Pöpön pahoista tavoista, niin kirjoitetaanpa nyt sitten vastapainoksi pojan söpöimmistä tavoista.

Hellyydenkipeys: Pöpö on ihan tajuton sylivauva. Tulee joka päivä - monesti useammankin kerran päivässä - oma-aloitteisesti syliin nukkumaan/rapsuteltavaksi, jos olen sohvalla tai istahdan hetkeksi lattialle tai silloin kun istun vessassa!

Temppuilu: Heti, kun herkkupussi rapajaa niin Pöpö on valmis hyppimään renkaan läpi ja paiskaamaan tassua vaikka hamaan tulevaisuuteen asti. On tosi kivaa opetella uusia temppuja, kun kissa on niin motivoitunut. Kaverikin totesi pari päivää sitten harjoituksiamme katsellessaan, että Pöpö on kuin koira, kun tuijottaa herkkua niin kiinteästi vieressä nököttäen. Pöpö osaa tällä hetkellä istua, antaa tassua, hypätä renkaan läpi ja nyt on työn alla temppu, jossa menen itse makaamaan lattialle, nostan jalat ylös ja kissa hyppää jalkapohjien päälle tasapainoilemaan.

Kaikkiruokaisuus: Ei ole vielä tullut vastaan pöperöä, joka ei olisi Pöpölle kelvannut. Niin purkkiruuat, raksut, lihat kuin sydämetkin ovat kadonneet parempiin suihin ilman sen suurempia ongelmia. Helpottaa kyllä ruokavalion suunnittelua kummasti!

Kurnutus: Joskus Pöpö on näkevinään katossa jotakin, menee ihan lyttänäksi, alkaa vaanimaan ja päästää semmoista söpöä kurnutus-ääntä ennen kuin juoksee hippulat vinkuen asunnon toiseen päähän. Ollaan mietitty monta kertaa mitä se siellä katossa oikein näkee, mutta taitaa olla niitä kissojen salaisuuksia, kun ei me kaksijalkaiset tajuta!

Oven takana odottelu: Aina silloin, kun Pöpö on jouduttu häätämään yöllä makkarista (jos on nätisti, saa nukkua meidän kanssa, mutta sitten jos raapii/pureskelee tolkuttomasti yöllä varpaita tai hakkaa kaihtimia niin joutuu pois), on Pöpö aamulla oven takana makaamassa ja odottamassa että ensimmäinen nousee ja avaa oven. Tulee myös lähes aina ulko-ovelle vastaan, kun tullaan kotiin jostakin.

IMG_20141127_190524

Tehdään tästä samantien haaste! Kaikki voivat vapaasti ottaa haasteen vastaan ja kertoa omien kissojensa söpöimmistä tavoista ne kaikkein söpöimmät.

8 kommenttia:

 1. Voi, kun pöpö on suloinen <3 Harmi, kun meillä ei oo kissaa, olisin muuten tehny ton haasteen :/ Ehkä teen sen Aadasta, Aadan söpöimmät tavat :D
  Voitais muuten tulla moikkaamaan teitä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, voithan sie sen Aadastaki tehä, onha hänelki söpöjä tapoja varmasti :D Ja joo tulkaa vaan!

   Poista
 2. Tää oiskin kiva haaste, pitää laitaa korvan taakse jos tekisin tän vaikka viikonloppuna kun otan kuvia (saan uuden kameran iiks)!! Pöpö on kyllä ihanan oloinen kisumirri, vähän tommonen Ruffen ja Cocon sekotus <3 Meilläkään Ruffe ei ollut aluksi nirso mutta kun pääsi puolenvuoden ikää yhtäkkiä siitä muuttui, tai sitten se aina vaan kyllästyi meidän antamiin ruokiin :D Ruffe on siis kyllästyjä.. Meillä ei kukaan enään tule syliin ja se vähän harmittaa, voi olla että noi on jo niin isoja että se on epämukavaa? Coco nimittäin pikkusena oli aina sylissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnea uudesta kamerasta! Toivottavasti Pöpölle ei tule tuollaista kyllästymisvaihetta ja harmi, etteivät Ruffe ja Coco viihdy enää sylissä. Ehkä sillä isolla koolla on vaikutusta, kun ei mahdu kunnolla kokonaan syliin niin sitten makoilee mieluummin vain vieressä tai jotain? Pöpökin alkaa olla sen kokoinen korsto, että pieneen kippuraan saa mennä syliin hyvin mahtuakseen :D

   Poista
 3. Ihana Pöpö! <3 Vähän olen kyllä kade tuosta syliin kampeamisesta! Meillä ei kumpikaan kissa ole innokas tulemaan syliin. Jos niin käy, niin en voi edes hengittää tai liikkua. :-D Onneksi molemmat sentään änkeävät sentään ihan viereen. Ja temppukoulutus on kivaa! Olisi kiva nähdä sitten Pöpön jalkapohjatemppu, kun se "valmistuu"! Haasteen laitan heti mietintämyssyyn! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaahan se olla, ettei Pöpökään sitten täysikasvuisena enää yhtä paljon sylissä viihdy, mutta oishan se kivaa jos ois aina yhtä sylivaavi :3 Temmpujen opettelu on kyllä kivaa, mutta toisinaan en meinaa ite keksiä hyviä temppuja kun Pöpö on vielä sen verran nuori ja kärsimätön (sekä minä kouluttajana kokematon :D) että "liikunnalliset" temput ovat helpoimpia. Voisi kyllä jossain vaiheessa tehdä kenties jotain temppuvideota tänne, jos onnistuuu :)

   Poista
 4. Ei oo totta, tyytyykä Pöpö odottamaan oven takana? Meillä kaaputetaan niin, että pakko on avata. Niin ja jos en avaa, hyppää NeitiC oven auki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Pöpökin välillä kaaputtaa, mutta nykyään luovuttaa yleensä melko nopeasti muutaman kaapauksen jälkeen. Ollaan kasvatettu teräshermot eikä olla avattu, vaikka kuinka kaapisi, vaan ainoastaan silloin ovi avautuu kun kisu on hiljaa. On se sen aika hyvin oppinut, vaikkei ihan joka kerta muistakaan :D

   Poista